Danijela Vranić: Nakon šest godina pauze pevačica snimila novi album

Danijela Vranić: Nakon šest godina pauze pevačica snimila novi album

Autor: | 25/11/2012

0


Nakon šest godina pauze Danijela Vranić snimila je novi album pod nazivom "Poželi me u ponoć" na kom će se naći deset pesama. Kako sama tvrdi sve pesme su biografske i nastale su u najtežem periodu njenog života. Zaštitni znak ovog albuma je ptica Fenix koja simbolizuje neuništivost i ponovno rađanje. Ovim je Danijela želela simbolično da poruči da se nakon pauze vraća bolja nego ikad i da je problemi nisu sputali. Autorski tim čine Marina Tucaković, Mili, Jelena Trifunčević, Bojan Vasić, Kiki Lesandrić kao i Marko Cvetković. Na jednoj numeri gosti će bti i trubači Dejana Petrovića.
Novi album Vranićeve pratiće i novi stajling, pa će tako pevačica poneti unikatnu garderobu Branke Roklicer koja će kreirati modele specijalno za nju. Album izlazi za nekoliko dana u izdanju City records-a.
- Sve što sam imala da kažem otpevala sam na novom albumu. Nadam se da će publika u ovih deset pesama prepoznati moju priču i emociju koju sam zahvaljujući saradnicima uspela da ispričam na najbolji način. Posebno se radujem nastupima i druženju sa publikom - kaže Danijela.
Portal svet.rs vam predstavlja deo pesme "Poželi me u ponoć", a vi nam recite da li vam se dopada?

Poželi me u ponoć
poželi me pred svima
jer niko više neće ovako da me ima
samo ljubi me ljubi
da te ne zaboravim
da dostignem visine te
lažnog sveta ljubavi

Izvor:  Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još