Viki Miljković sa sinom zatvorila dečju reviju Modnog studija “Baron”

Viki Miljković sa sinom zatvorila dečju reviju Modnog studija “Baron”

Autor: | 07/12/2012

0

U prelepom ambijentu Mercator centra u Beogradu održan je dan dečje mode. Devet zakupaca iz ovog tržnog centra predstavilo je svoje kolekcije za mališane za aktuelnu sezonu. Preko dvadeset pet malih manekena Modnog studija Baron, predstavilo je najnovije kolekcije, a njihovi hrabri koraci po modnoj pisti izazvali su brojne aplauze i privukli mnogobrojne kupce da proprate ovaj događaj.

Muzički program obeležio je nastup hora “Čarolija” sa Leontinom Vukomanović, a zatim su usledili i solo nastupi malih pevača.
Plesni deo performansa mnoge je ostavio bez daha, a tome je doprineo nastup para plesnog kluba “Vojvodina” iz Novog Sada, koji su evropski prvaci u latino plesu.
Modni studio Baron učinio da se mališani toga dana osećaju kao prave zvezde koje su u stanju da svojim profesionalizmom zasene čak i velike manekene. Svoje modele na ovoj nesvakidašnjoj modnoj manifestaciji predstavili su “Avenija mode”, “Intersport”, “Sons&Daughters”, “N-Sport”, “Lindex”, “Beba Kids”, “Dexy Co”, “Monalissa” i “Hich-Hickers”.
Reviju je zatvorila pevačica Violeta Viki Miljković koja je sa svojim sinom iznela jedan od modela.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin