Prvi glas Srbije: Ispao Nikola Planka

Prvi glas Srbije: Ispao Nikola Planka

Autor: | 09/12/2012

0


U četvrtoj finalnoj večeri "Prvog glasa Srbije" borilo se 10 prema glasovima publike najboljih pevača. Zoran Stanić, Nikola Planka, Ivan Petrović, Boris Petrović, Sanja Dimitrijević, Saška Janković, Sara Jovanović, Snežana Vušović, Mirna Radulović i Nevena Božović. Prema odluci publike, a na razočaranje žirija večeras je ispao Nikola Planka.
Četvrto veče takmičari su otvorili pesmom iz serije "Prijatelji" "I will be there for you" koja je simbolično opisala temu večeri. Pevači su večeras svoje pesme posvetili rodbini i prijateljima.
Prva takmičarka Saška Janković izašla je na binu u plavoj haljini i otpevala pesmu "Because you loved me" od Selin Dion, koju je kako je rekla posvetila svojoj majci koja je preminula. Za razliku od nje Boris Petrović osvrnuo se na gorko iskustvo sa jedno bivšom devojkom kojoj je posvetio pesmu "Tugo nesrećo" "Crvene Jabuke".
Treća po redu, Mirna Radulović bez greške je izvela pesmu "Haleluja" Leonarda Koena koju je posvetila roditeljima i još jednom pokazala da svojim glasom vlada kao potpuni profesionalac. Mare joj je rekao da je toliko dobro otpevala da su mu se usta osušila i šećer pao a Aleksandra da joj je ulepšala noć.
Nikola Planka posvetio je pesmu "Kad bi htjela ti" Sergeja Ćetkovića svojoj devojci koja mu je kako kaže pola života. Njegova devojka pratila je njegovo izvođenje iz publike, a Planka joj je tokom nastupa dao jednu ružu.

Čuvenom pesmom “Zajdi, zajdi” Nevena Božović još jednom je oduševila žiri. Kako je rekla, pesmu je posvetila svojoj mami, a Vlado ju je pohvalio i istakao kako je dobro otpevala jer joj je numera između ostalog i geografski bliska.
Ivan Petrović predstavio se pesmom "You raise me up” Džoša Grobana kojom se na simboličan način zahvalio sestri za svu podršku koju mu je godinama pružala. Sanja Dimitrijević pevala je pesmu od Marije Šerifović "Jedan dobar razlog" a kako je rekla, posvetila ju je bivšoj ljubavi za kojom je dugo patila. Vlado joj je zamerio jer je u pesmu previše unela emocije dok se Aleksandra nije složila i pohvalila njen nastup u potpunosti.
Zoran Stanić otpevao je pesmu Josipe Lisac "Gde Dunav ljubi nebo" koju je posvetio majci. Njegova majka nastup je pratila iz publike, a kada se rasplakala voditelji su je doveli kod sina na binu. Vlado je prokomentarisao kako je ovakav susret trebalo da bude priređen u drugačijoj emisiji onoj "patetičnoj", kako je rekao.
Sledeća takmičarka koja je nastupila bila je Sara Jovanović koja je shodno temi pesmu "Light up" grupe "Snow Patrol" posvetila svojim roditeljima.
Mlada pevačica Snežana Vušković posvetila je pesmu "Đurđevdan" bivšim ljubavima, ali je naglasila da je svaki ljubavni poraz za nju iskustvo iz kojeg izlazi jača i čvršća. Vlado joj je progledao kroz prste za odabir pesme jer navija za "Zvezdu".

Izvor: Telegraf

Foto: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin