Megan Foks odustaje od snimanja provokativnih scena

Megan Foks odustaje od snimanja provokativnih scena

Autor: | 09/12/2012

0


Dvadesetšestogodišnja Megan Foks koja je sa suprugom Brajanom Ostinom Grinom u septembru ove godine dobila sina Nou, odlučila je da nakon porođaja napravi promene u svojoj karijeri, prenosi "Female First". Glumica neće više snimati golišave scene, jer želi da svoje dete zaštiti od neugodnosti koje bi Noa mogao da ima kada odraste.
- Ako imate bebu, menjate svoju perspektivu kad je reč o seksi scenama u filmu. Biću opreznija u biranju uloga, jer već sada razmišljam o tome kako će se Noa osećati kad mu školski prijatelji pokažu moje telo u bikiniju. Odlučila sam da odustanem od nekih izbora koje sam ranije napravila - izjavila je glumica za "Dejli Miror". Megan Foks se nije rešila svih suvišnih kilograma koje je dobila u trudnoći. Napominje da joj je teško da se odvoji od sina i ode u teretanu.
- Ugojila sam se svega 12 kilograma, i još sam 7 kilograma teža nego pre trudnoće, ali ne želim da iscrpljujem sebe kako bih vratila nekadašnju kilažu. Toliko volim Nou i ne želim da se odvajam od njega. Samo želim da budem kod kuće - dodala je mlada mama.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još