Dodeljene nagrade "Veliko srce"

Dodeljene nagrade "Veliko srce"

Autor: | 10/12/2012

0

Prijatna atmosfera i prijateljsko druženje i ove godine obeležili su dodelu nagrada "Veliko srce" koja je održana u hotelu „Life design“. Ova manifestacija održava se pod pokroviteljstvom princeze Katarine Karađorđević, koja je na svečani događaj došla u društvu svog supruga princa Aleksandra Karađorđevića.
- Velika je stvar kada neko uspe da poveže humanost, veliku životnu energiju i želju da pomogne drugima, pogotovo deci. Sigurna sam da i dobitnici ovogodišnje nagrade dele te ideale - rekla je tom prilikom princeza Katarina koja je čestitala svim laureatima.
Među dobitnicima nagrada je i kompanija „Color Press Group“, koja je podržala ovaj humanitarni događaj.
Prisutan je bio i Ivan Plavšić, osnivač čitavog projekta, a osim njega rado su se odazvali pozivu i Ivan Bekjarev, Raka Marić, Suzana Mančić, Biljana Ristić, Vesna da Vinča i mnogi drugi.
Osim ličnosti iz javnog života, na ovom prestižnom događaju bili su i Majkl Devenport, ambasador Ujedinjenog kraljevstva u Srbiji, i Alehandre Ador Neto, ambasador Brazila.
Inače, ovo jedinstveno priznanje do sada su dobili i pokojni patrijarh Pavle, Toše Proeski, Hulio Iglesijas, Ivica Dačić i bivši ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Konuzin.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin