Rodžer Federer: Za uspeh nije potrebna arogancija

Rodžer Federer: Za uspeh nije potrebna arogancija

Autor: | 12/12/2012

0

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da arognacija nije uvek potrebna za uspeh, kao i da su fudbaler Lionel Mesi i on pravi primer da "dobri momci" ne moraju uvek da budu poslednji.
 - Mesi i ja smo pokazali da, uprkos što smo dobri momci, možemo biti i uspešni. I usput možemo više da uživamo u životu - rekao je Federer, a preneli su argentinski mediji.
Rodžer je rekao da nije moguće porediti njegove uspehe sa Mesijem i legendom argentinskog fudbala Dijegom Armandom Maradonom, ali je dodao da je srećan što ga porede sa tako uspešnim fudbalerima.
- Ne možete porediti mene sa njima (Mesijem i Maradonom), ali sam ponosan što sam svrstan u Pantenon sa njima - dodao je drugi teniser sveta.
- Maradona, kao ličnost i na način koji je igrao fudbal, zaslužuje veliko mesto u istoriji, dok smo Mesi i ja učinili dosta toga, ali nam preostaje da učinimo još mnogo toga
 - zaključio je Federer.
Mesi je prethodne nedelje oborio rekord Gerda Milera od 85 golova u kalendarskoj godini, postigavši jedan više od legendarnog nemačkog fudbalera.

Izvor: Beta

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još