Vojvotkinja od Kembridža zablistala na dodeli nagrada "Sportska ličnost godine"

Vojvotkinja od Kembridža zablistala na dodeli nagrada "Sportska ličnost godine"

Autor: | 17/12/2012

0

Vojvotkinja od Kembridža Ketrin prvi put se pojavila u javnosti od kako je objavljena vest o njenoj trudnoći na dodeli nagrada za "Sportsku ličnost godine" u organizaciji televizije BBC.
Supruga princa Vilijama dodelila je dve nagrade, jednu Sebu Koeu, predsedniku londonskog olimpijskog komiteta, koji je bio zadužen za organizaciju letošnjih Olimpijskih igara u Londonu kao i Bredliju Viginsu.

Tridesetogodišnja vojvotkinja se na dodeli pojavila u dugoj haljini zelene boje Aleksandra Mekvina i sve vreme joj je na licu titrao osmeh, iako je poznato da i dalje pati od akutnih jutarnjih mučnina zbog kojih je pre dve nedelje nekoliko dana provela u bolnici. Budući da se od tog momenta nije pojavljivala u javnosti, čak ni na onim događajima na kojima je bilo planirano da bude u pratnji princa Vilijama, mediji su njen dolazak na ovu dodelu nagrada protumačili kao znak da se šarmantna Ketrin oseća bolje.

- Iako se vojvotkinja ne oseća dovoljno dobro da bi na nekom događaju provela četiri sata, želela je da još jednom svim našim sportistima pruži svoju podršku - obrazložio je izvor sa kraljevskog dvora.

Izvor: Blic

Foto: AP Photo / David Davies

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti