Olivija Kulpo je najlepša žena univerzuma

Olivija Kulpo je najlepša žena univerzuma

Autor: | 20/12/2012

0

Olivija Kulpo, dvadesetogodišnja studentkinja iz Bostona noćas je izabrana za Mis univerzuma na velikom finalu održanom u luksuznom rizortu “Planet Holivud” u Las Vegasu.
U konkurenciji 88 lepotica iz svih zemalja sveta, titulu najlepše ponela je Olivija Kulpo i tako Americi vratila krunu Miss Universe posle pauze od preko decenije.
Naravno, Olivija je bila veoma iznenađena kada je shvatila da je upravo ona odabrana da narednih godinu dana nosi lentu najlepše žene univerzuma, pa je, tradicionalno, i zaplakala.
Amerikanka, koja je sebe u predstavljanju opisala kao štreberku koja je opsednuta sviranjem violončela, imala je i manji peh na sceni kada se saplela o svoju svečanu haljinu, ali joj sudije to nisu zamerile.
Dan pred veliko finale, žiri je već sastavio spisak 16 najlepših devojaka, a velike šanse kladionice su davale predstavnicama Južne Afrike i Ekvadora, ali se one nisu našle ni među prve tri.
Za prvu pratilju izabrana je mis Filipina Dženin Tugonon, dok je druga pratilja mis Venecuele Irene Sofija Eser Kintero.

Izvor: Blic
Foto: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin