Sanja Jovićević i Bane Popović zasnivaju porodicu

Sanja Jovićević i Bane Popović zasnivaju porodicu

Autor: | 21/12/2012

0

Zvezda serijala "Larin izbor" i "Budva na pjenu od mora", Branimir Popović (45), nije samo izuzetan pozorišni i filmski glumac već i bivši ministar kulture Crne Gore. Bane izbegava srpske medije, ali je zato dao intervju za hrvatsku Gloriu, gde je prvi put javno progovorio o krahu svog braka, ali i vezi sa koleginicom Sanjom Jovićević sa kojom očekuje dete.
Vaša supruga bila je slikarka Milena Jovićević, koja svoje radove izlaže širom sveta. Koliko ste bili u braku?
- Mogu samo reći da sam bio u braku, ali više nisam.
Sada ste u vezi s 23-godišnjom glumicom Sanjom Jovićević, s kojom glumite u serijalu “Budva na pjenu od mora”. Je li istina da je u drugom stanju i da ćete postati otac?

- Nas dvoje smo priča koju takođe ne želim da delim s javnošću zbog svog i njenog ličnog mira. Imamo dogovor da naši istupi ne utiču na naš lični život.
Crnogorski mediji pišu da je Sanja Jovićević, poznata po ulozi Bojane Bačić u seriji "Budva na pjenu od mora", u drugom je stanju i da će na leto postati majka.
Ona će dok očekuje prinovu manje raditi, pa će je u predstavi "Žabar" zameniti koleginica Gorana Marković. Jovićevićeva, koja je već neko vreme u vezi sa glumcem Branimirom Popovićem nije htela da potvrdi ovu informaciju.
- Samo nemojte da me pitate lična pitanja, molim vas! Možete me pitati o karijeri ili o tome kakva će sutra vremenska nepogoda biti, ali o privatnom životu nikako - kazala je uz smeh Sanja, vidno raspoložena.

Izvor: Gloria.hr, Vijesti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin