Haris Džinović: Porodica i vino dovoljni za sreću

Haris Džinović: Porodica i vino dovoljni za sreću

Autor: | 22/12/2012

0

- Kad spremam koncert, koncentrisan sam samo na repertoar, spokojan sam kad radim ono što najbolje znam - kad pevam - kaže za „Blic“ Haris Džinović pred tradicionalne novogodišnje koncerte u beogradskom Sava centru 25. i 29. decembara.
- Intimna atmosfera i blizina s publikom draž su koncerata u Sava centru, a publika koja tradicionalno dolazi na moje koncerte želi upravo to. Kad gledam sa scene, svi su mi isti, ko god da su, kolege, političari, elita, oni u prvim i oni u poslednjim redovima, na balkonima... Redosled sam pravio 20 godina i niko tu ne može da prođe preko reda.
Šta je recept za dobar koncert? 
- Isključivo dobre pesme, a kažu da ih ja imam dosta.
Za Novu godinu pevate na trgu u Leskovcu. 
- Tako smo odlučili. Kad pomislim na zimu, sneg i 31. decembar na otvorenom, prva asocijacija mi je hladnoća, ali snaći ću se, kao što sam i u svim dosadašnjim situacijama. Cena ovog posla su i ti dočeci van porodice, a da je drugačije, ne znam kako bih se snašao u kućnom ambijentu 31. decembra. Melina će s decom za Novu godinu negde otputovati.
Da li ste, kao i većina očeva, vezaniji za kćerku nego za sina? 
- Priroda je udesila taj odnos, kao i druge stvari. Deca su mi podjednako draga i oboma pružam nesebičnu ljubav. Oni su moja najveća sreća, a logično je da se, shodno polu, čovek drugačije ophodi prema njima i suvišno je pričati da sam prema Đini nežniji.
Odajete utisak srećnog čoveka. 
- Uvek ima želja, život nam i prođe u nekim maštanjima, što je dobra stvar. Ali, realno, ipak nemam velikih želja. Najbitnije mi je da je porodica dobro i da je obezbeđena, a što se mene tiče, baš me briga. Jedino mi je važno da ostanem u dobroj kondiciji, da odigram dobar teniski meč i popijem s prijateljima flašu dobrog vina.
Vaša supruga je nedavno imala reviju? 
- Njoj je veoma stalo da uspe u modi. Ali nije se desilo preko noći, već iza toga stoji ozbiljan rad i zalaganje. Nisam video bolju reviju u svom životu jer je u produkciji slična revija onima koje gledamo na Fešn TV. Druga je stvar da li se to nekom sviđa ili ne. Svestan sam da Melina nije Žan-Pol Gotije ili Karl Lagerfeld, koji su svetski poznati. Teško je ostati u konfekciji u velikoj konkurenciji već pozicioniranih brendova jer se mora uložit mnogo novca. Melina dosta ulaže uz moju punu podršku, ali ukoliko ne bude komercijalizacije, nema svrhe nastavljati.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin