Branislav Janković: Nisam zaljubljen u Katarinu

Branislav Janković: Nisam zaljubljen u Katarinu

Autor: | 04/01/2011

0

Ljubavna priča između “Grandove” zvezde Katarine Živković i manekena Baneta Jankovića bila je prilično turbulentna tokom “Farme“, a kao takva nije dobila svoj epilog ni u spoljnom svetu. Njih dvoje i dalje nisu odlučili da li su u vezi i kako će sve to funkcionisati daleko od oka kamere. Prvog dana 2011. godine par se provodio u poznatom beogradskom klubu, ali će, kako otkriva Bane, do daljeg ostati samo na tome...- Priča se svodi na to da smo mi drugari i da se družimo, a šta će dalje biti - ne znam - počinje priču Bane za Blic.
- Videli smo se jednom u ovoj godini u klubu “Teatro“ i tom prilikom smo se poljubili. Bilo nam je lepo, lepše nego u “Farmi” zato što smo mogli da razgovaramo o svemu i da budemo slobodni. E sad, ni ona ni ja ne znamo u kom će nas smeru sve to odvesti. Čekamo dalji razvoj situacije. Uskoro putujem u Sarajevo poslom, a ona ima svoje obaveze, tako da će nam zaista trebati još vremena da vidimo gde smo. Poslovna priča mi je trenutno najbitnija, zajedno sa vlasnikom “OBN” televizije otvaram agenciju koja će se baviti poslovanjem te televizije - iskreno priča Bane, koji je barem u jedno siguran - još nije zaljubljen!

- Naš odnos je jednom rečju - nedefinisan, a kada su emocije u pitanju, stvarno se nisam zaljubio u nju. Zaista mi se svidela i bila mi je velika podrška, kao i ja njoj, ali meni mnogo treba da se zaljubim i nisam dostigao to - iskren je maneken.
“Farma“ mu je pomogla da izađe iz anonimnosti, a Bane je u rialitiju osvojio titulu velikog zavodnika. Tri lepe devojke, Katarina, Jelena Stožinić i Natalija „Trik FX“, konstantno su bile oko njega. A on, kada bi gledao objektivno, ne bi mogao da odabere jednu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti