Mlađan Dinkić piše nove pesme za Kikija i "Pilote"!

Mlađan Dinkić piše nove pesme za Kikija i "Pilote"!

Autor: | 09/01/2011

0

Već nekoliko meseci popularni pevač Kiki Lesendrić i ministar Mlađan Dinkić komponuju pesme za novi projekat Kikija i "Pilota". Na miks pultu u Kikijevom studiju već se nalazi osam sasvim novih pesama, a političar i muzičar kažu da su zadovoljni novim materijalom, piše Blic.
- Energetski će ova ploča biti jača od prethodne. Prvenstveno nam je ideja da mi uživamo u čitavom procesu kreiranja novih pesama i njihovoj produkciji. I meni i Mlađi je bitno da mi budemo zadovoljni kvalitetom pesama koje pravimo - kaže Kiki Lesendrić, a Mlađan Dinkić dodaje:
- Uspeh prethodne ploče bio je zaista veliki. Lično, bih bio zadovoljan kada bi ploča koju sada radimo ponovila njen uspeh. Sa Kikijem sam se apsolutno pronašao kao muzičar i kompozitor. Pesme koje sam uradio za njegov novi album prilagođene su živoj, energičnoj rok svirci benda koji planira velike koncerte u halama, na trgovima i stadionima. Kada sam radio prethodni album sa Kikijem, znao sam da će biti mnogo kritičara mog rada i da postoji mogućnost da će pesme bez razloga biti kuđene. Ali, njihov kvalitet zapušio je usta svim zlonamernim kritičarima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin