Viktorija Bekam trudna četvrti put: Mislim da ću dobiti devojčicu!

Viktorija Bekam trudna četvrti put: Mislim da ću dobiti devojčicu!

Autor: | 11/01/2011

0
Viktorija želi devojčicu!
Četvrto, pa žensko! Tako se barem nada Viktorija Bekam (36), bivša „spajsica“ i supruga čuvenog engleskog fudbalera Dejvida (35). Njihov predstavnik za medije je potvrdio da je Viktorija, koja se poslednjih godina probija u svetu mode kao dizajnerka, u drugom stanju i da se porođaj očekuje na leto ove godine. Dejvid i Viktorija su se venčali 1999. i imaju tri sina - Bruklina (11), Romea (8) i Kruza (5).
- Cela porodica je oduševljena zbog radosne vesti. Dečaci jedva čekaju da se mama porodi - saopštila je Viktorijina portparolka. Slavni fudbaler, koji već nekoliko godina živi u Los Anđelesu i igra za LA Galaksi, i njegova supruga već su nekoliko puta javno govorili o svojoj želji da prošire porodicu. Viktorija je u poslednjem intervjuu za februarsko izdanje magazina „Vog“ istakla da bi želela da dobije devojčicu koja bi mogla da nasledi svu njenu odeću:
- Možda ćemo imati još jednu bebu. Mislim da su velike šanse da dobijem devojčicu - poručila je Viktorija. Dejvid je radosnu vest objavio prijateljima na svom profilu na „fejsbuku“:
- Imam sjajnu vest za vas. Viktorija i ja očekujemo četvrto dete ovog leta. Sinovi su oduševljeni što će dobiti brata ili sestru.
Izvori bliski Viktoriji tvrde da će se ona gotovo sigurno poroditi carskim rezom zbog rizika koji nosi porođaj prirodnim putem zbog rizika koje nosi trudnoća na pragu pete decenije života.
- Hvala vam svima na ljubaznim i lepim porukama. Svi smo veoma srećni i uzbuđeni - napisala je Viktorija.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: viktorija bekam

Pročitajte još