Ognjen Amidžić: Ljubav sa Danijelom mi daje energiju i inspiraciju!

Ognjen Amidžić: Ljubav sa Danijelom mi daje energiju i inspiraciju!

Autor: | 11/01/2011

0

Farmomanija“ je završena, a Ognjen Amidžić se iz seoskog „haosa“ preselio u luksuzni studio, u novu sezonu „Amidži šoua“ (21.00, TV Pink), baš u vreme novogodišnje euforije na televiziji Pink. Ali, tu je žurka tek počela - popularni Amidža zabavljaće vas svakog utorka na „ružičastoj“ TV, baš kao nekad, a o tome priča za „TV novosti“.
- Imamo novi studio, mada je ovakav trebalo da bude i pre skoro tri godine, kada je počeo „Amidži šou“, ali smo iz tehničkih razloga odustali od toga - objašnjava Ognjen. - Biće novih rubrika, publika u studiju će imati mnogo razloga da bude nasmejana i srećna, jer smo spremili neverovatne nagrade za njih. Osvežen je i sadržaj, tako da vas očekuje još raznih drugih novina. Mislim da će sada šou izgledati zaista svetski. Rekao sam da ću pokušati da dovedem neke svetske zvezde, i radim na tome, ali neću se „gađati“ imenima, obavestiću vas kad nešto bude izvesno. Mnoge domaće i balkanske zvezde očekujem u ovoj sezoni, ali i ljude koji će vas šokirati svojim pričama ili sposobnostima.


Dok ste se odmarali na farmi, Ivan Ivanović je napravio „bum“ sa svojim šou programom. Da li ga doživljavate kao konkurenciju i koliko će se vaš šou u novom ruhu razlikovati od njegovog?

- Svaka konkurencija je dobrodošla. Pošto moj šou ulazi u treću sezonu, a kao takva TV forma prvi se pojavio, mislim da on treba da brine o tome po čemu će se od mene razlikovati.

Šta će se desiti sa Oskarom. Da li će njegov lik i delo i dalje da žive ili mu je vreme prošlo?
- Njegov lik i delo i dalje žive u narodu. Šta će dalje biti, videćemo. Možda se nešto veliko sprema...

Završena je još jedna „Farma“. Kako vi gledate na taj rijaliti i činjenicu što je Ekrem Jevrić postao zvezda broj 1 u Srbiji?
- „Farma“ je neverovatan eksperiment s ljudima i čovek svašta može da vidi i nauči gledajući je. U današnje vreme pažnju dobijaju ljudi koji su van klišea i ustaljenih normi ponašanja, ili drugačijeg načina rezonovanja. Ekrem je najautentičnija pojava poslednje godine i ne čudi što je stekao popularnost.

Da li biste sebe mogli da vidite u „Farmi“ ili nekom drugom rijalitiju?
- Sebe bih mogao da vidim u nekom rijalitiju samo ako dobijem ponudu koja se ne odbija.

Koliko vas nova ljubav ispunjava i pokreće i kako „kilometri“ utiču na vašu vezu?

- Maksimalno me ispunjava, imam novu energiju, još veću inspiraciju i nove ideje. Trudimo se da što više vremena provodimo zajedno, da smanjimo te „kilometre“ i da uživamo. Zasad nam odlično ide.

Da li vam smeta, ili smatrate sastavnim delom posla, zadiranje u vašu privatnost? Kada su vas tračevi posebno pogodili?
- Moraš prihvatiti neke stvari. Bavim se javnim poslom i moja privatnost nije samo moja. Voleo bih da jeste, ali jednostavno nije. Pričam o tome koliko moram i kad je neophodno. Svakakvih priča je bilo, razne tračeve sam čuo, ali odavno na to ne obraćam pažnju, jer znam šta je istina, a to znaju i oni koji to treba da znaju.

Nedavno ste bili u Njujorku kod devojke. Da li bi taj grad mogao da bude vaše „novo stanište“?
- Njujork je neverovatan. Uvek se odlično provedem i svaki odlazak tamo mi je kao rehabilitacija. Tamo čovek može da provede i nekoliko meseci a da ne oseti koliko je vremena prošlo. Ne verujem da bi Njujork ikada mogao da mi bude „stanište“, ali mesto gde provodim dosta vremena sigurno da. Ipak, ja ne mogu bez Srbije.

Sada, sa 35 godina, kada sagledate sebe, da li ste zadovoljni postignutim?

- Ne želim da se sagledam, imam još mnogo toga da uradim. Posle ću, kad se umorim....

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin