Goran Bregović, Željko Joksimović i Dino Merlin komponuju za Lepu Brenu!

Goran Bregović, Željko Joksimović i Dino Merlin komponuju za Lepu Brenu!

Autor: | 14/01/2011

0

Lepa Brena danas ulazi u studio da snimi novi CD koji bi trebalo da izađe u aprilu, kada će se navršiti pune tri godine od kako je izdala povratnički album „Uđi slobodno“ i oduševila svoje obožavaoce. Kao autori novih Breninih pesama pominju se Goran Bregović, Dino Merlin, Kemal Monteno, Željko Joksimović.
- Pripremam veliko iznenađenje svojim fanovima. Album radim studiozno i polako, jer što je brzo, to je i kuso. Biće mnogo poznatih autora i ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da će CD biti drugačiji od prethodnog. Ne bih da imenujem kompozitore, jer idem onom starom - prvo skoči pa reci hop, ali tačno je da su to sve poznata i cenjena muzička imena kod nas - rekla je folk zvezda svojim obožavaocima okupljenim oko sajta "Jedna je Brena".
Ono što je sasvim sigurno jeste da će najveći broj tekstova napisati čuvena Marina Tucaković, a Brena i njen tim kažu da će i ovoga puta napraviti nešto potpuno drugačije od svega viđenog na našoj muzičkoj sceni. Brena i posle 30 godina karijere, koliko proslavlja ove godine, pomera granice u šou-biznisu.

- Ušli smo u 21. vek, sve napreduje i mislim da se i moj sadašnji muzički ukus promenio. To je normalno, jer je i produkcija dovedena do savršenosti. Meni je Lepa Brena dala priliku da budem otvoreno lucidna, infantilna, dozvolila mi je da se igram. Danas, imam priliku da Lepu Brenu napravim onako kako mislim da treba da izgleda i peva. Hitovi iz osamdesetih godina na nastupima se traže podjednako kao i pesme sa albuma „Uđi slobodno“, što samo znači da je Lepa Brena tada bila pun pogodak, a koliko vidim i danas ne zaostaje - poverila je svojim fanovima čuvena pevačica.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin