Marija Vicković: Glumica u muzičkim vodama

Marija Vicković: Glumica u muzičkim vodama

Autor: | 21/01/2011

0

Glumica Marija Vicković u TV seriji „Miris kiše na Balkanu" koja se petkom prikazuje na prvom programu RTS-a tumači lik Klare Salom. Lepa Crnogorka otkriva da se bavi i pevanjem i da će uskoro objaviti muzički singl i tvrdi da je lik jedne od sestara Salom koji tumači vrlo sličan njenom karakteru. 
- Imamo velikih sličnosti u načinu razmišljanja, pa mi nije bilo preterano teško da 'uplovim' u njen karakter. Ljudi koji me površno poznaju povremeno kažu za mene da sam hladna i prepotentna, a to su samo moje spoljašnje maske. Neko ima samo jednu masku, a neko nekoliko. Klara ima jednu masku kojom se brani od spoljašnjeg sveta, i čini mi se da sam je dobro prepoznala. Reč je o ženi koja je veoma samosvesna i samostalna i može se reći da je tvrđeg karaktera, pa mnogima izgleda kao hladna osoba. Ali, u svojoj suštini je vrlo požrtvovana osoba i veliki borac -
kaže Marija za "Press" i otkriva: - Trenutno završavam svoj prvi singl, sa producentom Zoranom Radetićem. Reč je o muzici koja je nešto između džeza i popa, a singl još uvek nema naslov. Osim toga, sa Zoranom ću nastupati u nekom od beogradskih klubova. Inače, u seriji ’Miris kiše na Balkanu’ sam otpevala jednu divnu špansku sefersku melodiju, 'Adio kerida', a i na odjavnoj špici je moj glas.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: marija vickovic