Megan Foks bi radije umrla od gladi nego nešto skuvala sama!

Megan Foks bi radije umrla od gladi nego nešto skuvala sama!

Autor: | 21/01/2011

0

Zanosna dvadesetpetogodišnja glumica Megan Foks, priznala je da ne voli da kuva. Izjavila je kako bi pre umrla, nego što bi ušla u kuhinju, pa se uglavnom hrani po luksuznim holivudskim restoranima. Najviše voli da jede suši.
Iako se podvrgla brojnim plastičnim operacijama, Megan je i dalje jedna od najpoželjnijih žena i seks simbol današnjice, a to je pokazala i nedavno na snimanju reklame za Armani donji veš. Glumica je u editorijalu zablistala, baš kao i na crvenom tepihu na ceremoniji dodele Zlatnih globusa, koja se održala pre nekoliko dana.Iako u poslednje vreme sluša kritike da je izgubila previše kilograma i da postaje premršava, Megan kaže kako ne želi da nauči da kuva ni po koju cenu.
- Radije bih umrla od gladi nego nešto skuvala. Mogla bih da živim bez hrane i nedelju dana, ali da kuvam ne želim. Kada imam vremena, odem u restoran, a najviše mi prija suši - otkrila je Megan, koja i linijom sve više počinje da liči na premršavu koleginicu Anđelinu Džoli, sa kojom je inače upoređuju, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: megan foks

Najnovije vesti