Bebi Dol: Lažu da se drogiram!

Bebi Dol: Lažu da se drogiram!

Autor: | 22/01/2011

0

Pevačica Dragana Šarić - Bebi Dol, pred ulazak u novi Pinkov projekat „Dvor" otkrila je u razgovoru za Press da je učešće u tom rijalitiju plaši jer je poučena lošim iskustvom sa „Farme". Kontroverzna umetnica je priznala da u rijaliti ne ulazi zbog finansijske situacije i dugova, kako se priča, i demantuje glasine da ima problema sa drogom.
- Ljudi moji, živimo u vremenu u kojem moraš svašta da radiš da bi preživeo, ali ne moram da se drogiram da bih živela. To su čiste laži. To što pušim malo veću količinu cigareta odmah pretoče u drogiranje iako nema veze sa mozgom. U rijaliti sam ušla zato što me je neko meni veoma drag zamolio na taj korak, a ne da bih vraćala dugove, ili da bih kupovala drogu. Finansijska situacija mi nije loša, živim solidno, a svaki dinar više, ne može da škodi.


S obzirom na to što već imate iskustva sa rijaliti programom, da li ste sada razvili posebnu taktiku kako biste se domogli glavne nagrade od 50.000 evra?

- Iznos je solidan i na neki način vredi se boriti, ali ne po svaku cenu. Volim da se lepo zabavim i provedem, ali naravno da mi jezik neće biti zavezan ukoliko se nameste neprijatne situacije. Nisam se nešto posebno spremala, to su stvari kojima čovek nešto posebno ne može da vlada, već naiđu same, bez naše volje.

Često smo imali prilike da od vaših kolega čujemo komentare kako volite da pijete i da tada uglavnom izmišljate svakakve priče i budalaštine?
- Jaoo, o meni moje kolege mogu svašta da laprdaju i pričaju. Dok ja njih poštujem oni pričaju svašta, zar ne?! Svako voli da popije, živimo u 21. veku, ja nisam onaj tip žene koja nosi pljosku u torbi ili pokraj kreveta, pa se krije da je neko ne vidi. Daleko od toga da sam šljokara, ali popijem kada imam povoda za to. Inače, nikakve ja priče ne izmišljam dok je moj život ispunjen raznim događajima o kojima pojedinci mogu samo da sanjaju.

Koliko ima istine u tome da vam lična higijena nije jača strana, da li to znači da će „dvorjani" morati za vama da čiste, kao što su to radili farmeri?
- Uf, svašta ću ja da čujem! Ja možda jesam raščupana i u svom fazonu, ali mislim da je to oko higijene preterivanje. Niko za mnom neće čistiti jer moja intima je samo moja i neću je deliti ni sa kim. Poučena sam lošim iskustvom sa „Farme" i neću dozvoliti da mi se to desi i na „Dvoru".

Šta ćete raditi ako vam se neko od takmičara svidi?

- Bilo bi divno i fantastično da mi se na „Dvoru" desi ljubav, pa da sa svojim kraljem delim palatu, ali mislim da sa ovom postavom, koju sam upoznala, nema šanse. Većima muškaraca nije u mom fazonu, a Dejan Cukić mi je izuzetno dobar prijatelj. Inače, volim muškarce sa karakterom koji se od prvog trenutka snađu kako da prate moje kazaljke na satu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: bebi dol dvor