Dača Ikodinović: Nije gotovo, hoću da se pomirim sa Natašom!

Dača Ikodinović: Nije gotovo, hoću da se pomirim sa Natašom!

Autor: | 27/01/2011

0
Dača: Hoću da se pomirim s Natašom!
Brak između Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića nije još gotov, barem ne ako se Dača pita, jer je slavni vaterpolista, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, izjavio advokatu da želi pomirenje sa Natom! Naime, advokat Bekvalčeve i Ikodinovića, Dragan Gojković, otkriva da je Danilo zatražio da se organizuje još jedan sastanak sa Natom.
- Danilo me je zamolio da organizujem još jedan sastanak kada se Nataša vrati s puta, ne bi li još jednom probali da se pomire - rekao je za „Alo!“ Gojković, i dodao da je Ikodinović trebalo danas da donese potpisane papire, ali to nije uradio.
- Nakon cele frke koja se u nedelju uveče desila između Dače i Nataše, pevačica je odmah došla kod mene, a Ikodinović je samo rekao: „U redu, šta je tu je“. Bez njihovog negodovanja, ceo slučaj se pripremao za suđenje koje će uslediti. Očigledno je da Danilo želi još jednom da probaju da srede sve nesuglasice - završio je razgovor advokat ovog para.

Inače, kako „Alo!“ saznaje iz izvora bliskih ovom paru, Natašina i Danilova ćerka Hana će odmah pripasti majci, a advokat čeka Natašin povratak u Novi Sad, kako bi se dogovorili oko deljenja imovine stečene u petogodišnjem braku. Telefon Milice Dražin, koji je Bekvalčeva sačuvala kao dokaz da je muž varao poslednjih nekoliko meseci, poslužiće pevačici kao jedan od glavnih dokaza za navodnu preljubu, bez obzira na to što žele mirnim putem da se razvedu, dok Ikodinović, kako saznajemo, neće tokom procesa potezati bilo kakve priče o Natašinim neverstvima.
Poznati vaterpolista Danilo Ikodinović odlučio je da se, dok se strasti ne stišaju i medijska prašina ne slegne, povuče na svoj salaš, na kom ga je i zatekla ekipa Aloa. Iako nije bio raspoložen za priču, Dača je dao kratak komentar, ali i iskoristio priliku da naglasi da su sve njegove dosadašnje izjave izmišljene.
- Video sam u novinama neke moje navodne izjave o Nataši i našem braku. Ništa od toga nisam rekao i sve je to laž! Jedino što mogu da kažem jeste da je još rano za bilo kakvu priču o svemu što se dešava - rekao je Ikodinović.
Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti