Kako su zaprošene Ivana Peters i Goca Tržan?

Kako su zaprošene Ivana Peters i Goca Tržan?

Autor: | 01/02/2011

0

Poznate ličnosti ekskluzivno za S media portal otkrivaju koliko su bile «zrele za veridbu», a sve povodom istoimenog dela specijalne emisije koji će biti emitovan 14.februara, na Dan zaljubljenih, u emisiji " Dan sa Natalijom" na Radiju S.  Ivana Peters i Goca Tržan, koleginice i drugarice iz pop voda, članice ponovo ujedinjene (al samo za koncert) grupe «Tap 011», rekle su uglas da se rado sećaju, tog veoma važnog trenutka u životu:
- Sećam se da me je Saša izveo na večeru u riblji restoran «Langust», sedeli smo tako i pričali o našoj budućnosti, kada je izvadio prsten, bilo je neko divno vreme napolju, mesečina, reka, bilo je vau, super, romantika... i sve ono što žena zamišlja, ali bez scene «na kolenima». Nismo pričali o braku, pre tog momenta i priznajem da me je iznenadio - rekla je Ivana Peters, ponosna mama male Sare.

Njena koleginica Goca Tržan Marinković, kaže da se dobro seća tog momenta kada je Ivan zaprosio:

- Bio je to 19. septembar 2006. Vratila sam se sa nekog snimanja u Kragujevcu. Došla sam kući i on je rekao, ajde idi ti istuširaj se, čekam te u krevetu. Sve sam to obavila, izašla i videla da su pogašena sva svetla, zapalio je gomilu nekih sveća i bila sam u fazonu - šta ti je? Klekao je ispred mene i upitao - da li bi volela da ceo život provedeš sa mnom? Suprotno svojim očekivanjima da ću da plačem i slinim, počela sam da skačem po kući i vičem jes! Posle sedam dana saznala sam da sam u drugom stanju!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin