Jelena Janković na reklami za banku sperme!?!

Jelena Janković na reklami za banku sperme!?!

Autor: | 02/02/2011

0

Skandal drma Švajcarsku, a u centru pažnje je naša Jelena Janković. Lik srpske teniserke, bez njenog znanja i odobrenja, našao se na razglednicama koje su doskora mogle da se kupe na kioscima mnogih švajcarskih gradova po ceni od dva franka. Možda i ne bi bio toliki problem da nije reč o reklami za banku sperme, sa pozivom na nemačkom jeziku „Donatori, izvolite“, a na kojoj Džej Džej ima napućena usta, što implicira nešto vrlo ružno i neprimereno. Reč je o montaži njene fotografije sa jednog meča, gde je Jelena napravila specifičan izraz lica, što je izdavaču iz Nemačke, firmi „Modern tajms“ izgledalo kao „dobra fora“. Ipak, kada je skandal izbio u švajcarskim medijima, posebno u listu „Blik“, svi su brže bolje povukli ovu publikaciju iz prodaje, a potom počeli da se izvinjavaju i prave nevešti.

- Niko od nas nije znao da je na slici gospođica Janković. Izuzetno nam je žao zbog neprijatnosti koje smo joj stvorili i izvinjavamo se zbog greške -
rekao je izvršni direktor „Modern tajmsa“ Andreas Mamerov. Slično je postupio i lanac kioska Valora, na kojima su se prodavale ove „šaljive razglednice“, čiji čelnici tvrde da svu odgovornost snosi nemački dobavljač. Razglednica je uklonjena i sa onlajn prodavnica, nepunih 24 časa po objavi teksta u „Bliku“.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: jelena jankovic