Za razvod Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića krivi Saturn i labudovi?!?

Za razvod Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića krivi Saturn i labudovi?!?

Autor: | 04/02/2011

0

I zvezde se zaverile protiv Nataše i Danila. Njih dvoje su pre dva dana potpisali zahtev za sporazumni razvod braka, a tome je kumovao loš planetarni uticaj. Astrolog Sanja Colja otkrila je pojedinosti koje su doprinele da njihova ljubav doživi krah.

- I Nataša i Dača su Vage u horoskopu. U oktobru 2010. godine Saturn je ušao u znak Vage, što se dešava jednom u 30 godina, i tu će biti do 2012. On u tom periodu pravi haos u ljubavnom životu. Veze među Vagama uglavnom se završavaju raskidom, a brakovi razvodom. Nažalost, to se dogodilo i Nataši i Dači - kaže Colja, koja ipak ne isključuje mogućnost preokreta u poslednji čas:
- Njih dvoje bi mogli da se pomire, međutim, ubuduće bi morali da budu oprezniji, jer u martu i Uran ulazi u znak Vage i tu ostaje osam godina, a tek on zna da pravi haos - zaključila je Colja.

Baksuzne tetovaže


Nataša i Dača su ljubav jedno prema drugom iskazivali i tetovažama. Prvo je on 2006. na desnoj ruci istetovirao njen lik, a ona je na stomaku iscrtala labuda, simbol večne ljubavi, kao i slovo D. Ubrzo je labud osvanuo i na Danilovoj levoj nadlaktici. Međutim, po verovanju, kad dvoje istetoviraju labudove, to znači da prkose sreći. Poznati vaterpolista je o ovome 2009. rekao:
- Neka baba nam je poslala pismo pet-šest meseci pred nesreću, u kojem piše: „Imala sam i ja mog labuda, ti vaši labudovi su glupost, moj labud je umro...“ Grozna priča, da se naježiš. A nakon što sam pao s motora, Nataša je opet dobila pismo: „Kako ti je sada bez tvog labuda? Da li patiš? Je l’ ti teško? Vidiš da ti labudovi ništa ne znače“.
Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin