Tijana Dapčević: Moja sestra nije alkoholičar!

Tijana Dapčević: Moja sestra nije alkoholičar!

Autor: | 06/02/2011

0

Pevačica Tijana Dapčević pomno prati učešće svoje mlađe sestre Tamare Todevske u rijalitiju „Dvor" i otkriva da joj je davala savete pred početak kako da se ponaša, ali da je ona nije poslušala. U intervjuu za Press, Tijana odgovara na komentare da joj je sestra sklona čašici pošto je jednom prilikom na „Dvoru" iz frižidera ukrala flašu pelinkovca.
- Veliki je greh pričati za devojku koja ima 26 godina da je sklona alkoholu ili da „voli da popije"! Svi mi volimo da popijemo, a okolnosti su takve da takmičari imaju alkohola u izobilju. Kada je moja sestra u pitanju, koliko vidim, to je više nego u granicama normale. Inače, ko kaže da ne voli da popije koju čašicu rakije, laže! - tvrdi Tijana.
Od samog početka rijalitija išla je rame uz rame sa Dejanom Milićevićem, međutim i između njih su sevnule varnice. Kako ti gledaš na to?
- To što su se njih dvoje zakačili pod znacima je navoda. Dejan zna Tamaru još dok je bila embrion. Mislim da njih dvoje tako komuniciraju.
Kolika je mogućnost da Tamaru osvoji neki muškarac u rijalitiju?
- Vrlo mala jer je dve godine u ozbiljnoj vezi sa jednim dečkom.
Ipak, Joca ju je na kvarno ispipao po grudima?
- Verovatno da on u svom životu nije video tako lepe prirodne ženske grudi. Ma nestašna deca koja se igraju. Jednostavno, takva se situacija namestila i sigurna sam da to nije zasmetalo njenom dečku jer je on dovoljno zreo i važno je da je voli i veruje - rekla je Tijana za Press.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još