Pesmu Kornelija Kovača za Evrosong pevaće Dušan Svilar?!

Pesmu Kornelija Kovača za Evrosong pevaće Dušan Svilar?!

11/02/2011

0

Zvezda Granda Dušan Svilar izvešće pesmu Kornelija Kovača na predstojećem izboru za srpskog predstavnika na pesmi Evrovizije, saznaje Puls. U konkurenciji su bili još Nikola Sarić i Nikola Paunović, ali je zbog njihovog eksluzivnog ugovora sa producentskom kućom "Emotion", izbor pao na zvezdu Granda, Dušana Svilara.


Sam Kornelije ipak nije želeo da ogovori na pitanje ko će izvoditi njegovu numeru, samo se slatko nasmejao i rekao da je u pitanju muški izvođač. U razgovoru sa njim otkriveno je i da će njegova numera mnoge iznenaditi jer je drugačija od dosadašnjih.
- Radio sam onako kako sam osećao da treba. Numera će biti drugačija, gotova je, sada smo u studiju i snimamo instrument po instrument, kao i prateće vokale - rekao je Kornelije Kovač za pulsonline.rs
To što su mu direktni konkurenti ćerke, kompozitor ne smatra otežavajućom okolnošću:
- Svako ima svoju publiku, one svoju, a ja svoju. Videćemo čija će biti brojnija - kroz smeh je rekao tata Kovač. Što se tiče same Evrovizije, za njega je najveći izazov da za tri minuta, koliko traje pesma, probudi u pojedincu određene emocije.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti