Ana Ivanović otkrila tajnu Novaka Đokovića: On je jedna velika spavalica!

Ana Ivanović otkrila tajnu Novaka Đokovića: On je jedna velika spavalica!

Autor: | 15/02/2011

0

Srpska teniserka Ana Ivanović koja je trenutno na turniru u Dubaiju, privlači pažnju medija gde god da se pojavi, a novinari vole da razgovaraju sa njom jer je uvek pozitivna i otvorena. Tako im je nedavno otkrila i tajnu svog dobrog prijatelja Novaka Đokovića za koga je rekla da je spavalica. Ana i Novak su odrasli zajedno i vezuje ih dugogodišnje prijateljstvo, te je Ivanovićeva na neki način bila Novakova srećna zvezda na Australijan openu, kada je srpski teniser osvojio svoj drugi grend slem u karijeri.

Znajući da su dobri prijatelji, novinari su nedavno pitali teniserku da im otkrije neku Novakovu tajnu, na šta je ona uz osmeh odgvorila: "Novak voli dugo da spava". Naša teniserka je otkrila da dok igra neki meč uvek joj se po glavi mota neka određena pesma, a najčešće su u pitanju one koje izvode Bijonse i Rijana koje i najviše sluša. Poznato je da Ana voli da gleda serije poput "Bekstva iz zatvora", ali je otkrila i da voli da čita.
- Trenutno čitam 'Ptice iz trnja', a preporuka za svoje fanove imam puno. Sviđa mi se sve od Koelja, 'Monah koji je prodao svoj ferari' i 'Devojka sa tetovažom zmaja'. Uskoro planiram da pročitam i jednu knjigu Stiva Hamiltona za koju sam čula da je odlična.
Iako zbog treninga pazi na ishranu, Ana priznaje da obožava azijsku hranu, naročito suši. Međutim, ono o čemu je Ani bilo bitnije da razgovara sa medijima je njen angažman u okviru UNICEF-ovog projekta "Škola bez nasilja" u kome učestvuje već nekoliko godina, pi[e Blic..

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin