Miroslav Ilić napunio sarajevsku "Zetru"!

Miroslav Ilić napunio sarajevsku "Zetru"!

Autor: | 21/02/2011

0

Miroslav Ilić, u subotu uveče, u dupke punoj “Zetri” priredio je noć za pamćenje. Oko 15.000 ljudi dočekalo je “slavuja iz Mrčajevaca” na nogama. Sjajna interpretacija, neprolazni hitovi, euforija, emocije, raskošna pozornica, vrhunska produkcija obeležili su više od dva i po sata sata druženja legendarnog pevača sa publikom, pišu vesti-online. 
- Baš se načekasmo, ali na moju veliku sreću i zadovoljstvo dočekasmo da se družimo -
rekao je na početku koncerta Miroslav Ilić i zapevao pesmu “Ova noć”, nakon čega je pozdravljen gromoglasnim aplauzom. Nizali su se hitovi “Bili smo drugovi”, “Tebi”, “Nije život jedna žena”, “Smej se, smej”... Brojnim ljubiteljima dobre pesme nije smetalo što je koncert počeo sa zakašnjenjem od 30 minuta. Miroslav je celu noć pevao pod temperaturom od 40 stepeni, te se publici zbog toga na kraju izvinio. To je krio celo veče, ali je na kraju rekao da je pod tabletama i temperaturom nastupao, ali da se ne kaje jer je, kako je rekao, vredelo. Oduševljena publika je pevala uglas sa Miroslavom, a mnogi od posetilaca istakli su da je to bila veče koja će se dugo pamtiti.
Kao gosti na koncertu pojavili su se Goca Tržan, Hari Varešanović, Snežana Đurišić, Željko Samardžić, kao i Josip Pejaković, koji već 40 godina neguje prijateljstvo sa Miroslavom. Miroslav Ilić je nastupom u “Zetri” obeležio 39 godina muzičke karijere, a ujedno je to bio i njegov prvi koncert u Bosni i Hercegovini nakon više od 20 godina. Za kraj je orkestar odsvirao dva kola, a Ilić je vraćen na bis te je otpevao još tri pesme.


Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: miroslav ilić

Pročitajte još