Marija Kilibarda: Pripremamo projekat koji će biti iznenađenje za sve!

Marija Kilibarda: Pripremamo projekat koji će biti iznenađenje za sve!

Autor: | 21/02/2011

0

Popularna voditeljka Marija Kilibarda (29), koja je nedavno sa RTS-a prešla na Prvu TV, kaže da se prilikom donošenja te odluke pomalo dvoumila, pišu Novosti. 
- Iskreno, bilo je dileme, ali ne iz praktičnih, već čisto emotivnih razloga. Ali, sve ukazuje na to da ću više prostora imati na komercijalnoj televiziji, koja neguje kvalitetan zabavni program
. Moja nova kuća se ne zove Prva bez razloga, mada bi opravdala i naziv „jedina“, ako bismo se koncentrisali na zabavne sadržaje koje nudi. Dakle, verujem u Prvu, verujem u sebe na Prvoj i verujem u to da kada sa velikim optimizmom, željom za napretkom i dobrom energijom uđeš u nešto novo, ne možeš da omaneš - priznaje Marija, koja se na Prvoj televiziji pridružila timu koji priprema novi projekat – nedeljno popodne.
- Program, okvirno, kreće sredinom marta. Ono što mogu da nagovestim jeste da će to biti veliki izazov i za našu produkciju i za mene kao voditelja, ali i za publiku koja se sa ovakvim TV formatom nikada nije susrela u našem regionu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin