Vesna Dedić: Proslava kćerkinog rođendana uz šampanjac na morskoj obali

Vesna Dedić: Proslava kćerkinog rođendana uz šampanjac na morskoj obali

Autor: | 22/02/2011

0

Popularna voditeljka „Radio-televizije Srbije“ Vesna Dedić, umesto na planini, mesec dana je sa svojom porodicom i kćerkom Lenkom provela na crnogorskoj obali Jadrana.
- Ceo dečji zimski odmor provela sam u Budvi gde sam mesec dana završavala pisanje nastavka romana „Zauvek u srcu“, koji bi trebalo da se pojavi prvog dana leta. Nekoliko dana uživala sam na moru sa kćerkom Lenkom i za deseti rođendan upriličila joj mali parti. Iako je pljuštala kiša, na „Trgu pesnika“ smo u ponoć Lenka, kćerke mog brata i ja, uz zvuke zvona duvale svećice na plaži uz dečji šampanjac - rekla je Vesna.

- S obzirom na to da ne volim sneg, bila sam vrlo radosna i kada smo zbog nedostatka snega odustale od tradicionalnog skijanja u Kolašinu. Tako smo Lenka, kćerke mog brata i ja u januaru uživale u šetnjama po plaži i druženju sa meštanima. Ceo taj ugođaj - porodica, more, sunce,vino i školjke, rakete za deseti rođendan uz morske talase - uticao je da atmosfera  u drugom delu mog romana „Zauvek u srcu“ bude emotivnija nego u prvom, koji je, na moju radost, proglašen za najčitaniji „Lagunin“ roman domaćeg pisca u 2010.godini - ponosno je rekla Vesna Dedić.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin