Maja Žeželj: Imam tremu od povratka pred kamere

Maja Žeželj: Imam tremu od povratka pred kamere

Autor: | 03/03/2011

0

Voditeljku Maju Žeželj, koja je nedavno pobedila izuzetno opasnu bolest, gledaoci će večeras ponovo imati prilike da vide u Dnevniku 2 od 19.30 na Radio-televiziji Srbije. Jedno od zaštitnih lica informativnog programa javnog servisa priznaje kako ima veliku tremu pred večerašnje pojavljivanje pred kamerama i milionskom publikom i otkriva koliko joj je vremena bilo potrebno da opet uđe u novinarsku formu.
- Jako se radujem povratku na posao i druženju sa kolegama i gledaocima RTS-a! Verujte nije mi nimalo lako i imam veliku tremu od povratka pred kamere! Znate, i kada je normalna situacija imate tremu od snimanja, a kamoli kada ste bili ovako dugo odsutni! Međutim, drži me ta pozitivna energija i puna sam elana za nove poslovne poduhvate -
kaže Maja kroz osmeh i dodaje: - Pošto sam profesionalac, već desetak dana dolazim na posao kako bih se privikla na radnu atmosferu i da bih se informisala o svemu što se dešavalo dok sam bila bolesna. Posle završetka Dnevnika odlazila sam u studio i vežbala čitanje vesti! Eto, trebaće mi dosta sreće večeras da sve prođe kako treba - poručila je Maja za „Press“.
Podsećanja radi, poznatoj voditeljki iznenada je pozlilo tokom vođenja Dnevnika 17. oktobra prošle godine, posle čega je hitno prebačena u Urgentni centar, gde je priključena na aparate za disanje. Dodatne probleme zadavala joj je visoka temperatura koja se pela i do 41 stepen, a lekari su brzo postavili dijagnozu teškog oblika sepse komplikovanog šoknim stanjem i popuštanjem većeg broja vitalnih organa. Nakon 29 dana, tačnije 11. novembra, Majino stanje je počelo da se popravlja, dok se uspešno lečenje od endotoksičnog šoka završilo 30. novembra. Inače, ovo je drugi put da se Žeželjeva borila za život. Naime, Maja je 1989. godine doživela tešku saobraćajnu nesreću posle koje joj je izvađena slezina i nakon dva meseca provedenih u šok-sobi ponovo je učila da hoda.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Maja Žeželj