Kaya Ostojić: Mislila da će me ubiti od batina!!!

Kaya Ostojić: Mislila da će me ubiti od batina!!!

Autor: | 05/03/2011

0
Mislila sam da će me ubiti od batina!!!
Nakon što je u jednom u najpopularnijih beogradskih klubova dobila batine zato što nije htela da uzvrati poljubac nepoznatom mladiću, pevačica Katarina Ostojić kaže da je doživela neverovatan stres koji će sigurno ostaviti velike posledice na njenu psihu. Naime, Kaja je za „Alo!“, dva dana nakon incidenta, ispričala da je užasan prizor i osećaj kada te neko kao mladu ženu udara pesnicama u glavu, a u toku jučerašnjeg dana pevačica je otišla na prvo saslušanje u SUP u opštini Palilula:

- Doživela sam nervni slom kada sam shvatila šta mi se desilo! Psihički sam rastrojena jer sam doživela neverovatan stres. Pomislila sam u jednom trenutku da će me ubiti od batina! Kao žena se osećam poniženo i jadno. Niko nije hteo da mi pomogne u trenutku kada su mogli da me pretuku na mrtvo ime - rekla je Katarina za naš list i dodala da je najtužnije što je niko iz obezbeđenja kluba „Hipnotik“ nije pozvao da se izvini.
- Ne mogu da verujem da se niko od njih nije interesovao kako se sada osećam ako već nisu našli za shodno da mi pomognu u trenutku kada su dva čoveka nasrnula na mene. Ja pretpostavljam da je obezbeđenje znalo te likove, pa zato nije moglo da reaguje. Strašno, šokirana sam! Ne mogu ni da ponovim kakvim su me pogrdnim imenima zvali, ali sada se tešim samo obećanjem policije da će dati sve od sebe da kazne likove koji su mi naudili. Verujem da će nakon mojih izjava utvrditi o kakvim manijacima je reč! - izjavila je pevačica i prepričala nam kako jednom od momaka sve vreme nije bilo jasno zbog čega joj ne prijaju batine.
- Jedan od njih mi je ponavljao rečenicu: „Alo, a što se ti ljutiš?“, dok me je drugi šamarao i udarao u glavu. Adil je u tim trenucima bio sa mnom, ali nije uspeo da se izbori sa njima. Svaki dan me zove i izvinjava se zbog svega iako on nema veze sa celom pričom. Hvala bogu, pa je moj najbolji prijatelj bio pored mene i odveo me u Urgentni centar, gde su me hitno pregledali. Desna strana glave me je užasno bolela, ali mislim da će sve biti u redu - završila je Kaja, koja trenutno miruje u svom stanu sa ćerkicom i pokušava da zaboravi ružne misli.
Izvor: Alo

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kaja ostojic