"Milionerki iz blata" izgorela kuća

"Milionerki iz blata" izgorela kuća

Autor: | 06/03/2011

0

Više od 500 baraka i kućica u centru Mumbaja uništeno je u petak uveče u požaru, koji je izbio u neposrednoj blizini železničke stanice, gde je živela i zvezda filma "Milioner iz blata". Požar je izbio u jednoj od kuća u ranim večernjim satima, a vatra se brzo proširila zbog jakog vetra.
- Uz moju kuću, sve moje dobre uspomene na sjajna vremena i snimanje filma pretvorene su u pepeo. Moje nove školske knjige su potpuno izgorele. Srećna sam što su svi članovi moje porodice prošli bez povreda - izjavila je Rubina (12) a prenosi britanski "Daily Mail".

Ona kaže da će sada živeti sa rođacima u kartonskom naselju nedaleko od mesta gde je do sada imala kućicu od drveta.
Ona i njena porodica su već jednom ostali bez krova nad glavom kada su vlasti porušile "divlje" naselje. Zapadni mediji su tada pisali da će reditelj "Milionera iz blata" Deni Bojl za Rubinu Ali i njenu porodicu i partnera u iz filma desetogodišnjeg Azarudina Mohameda Ismaila obezbediti luksuzne stanove vredne 53.000 funti, ali se Rubina u svoj još uvek nije uselila zbog "administrativnih problema", prenosi Mondo.
Otac male Rubine je prošle godine umalo završio u zatvoru zbog navoda medija da je želeo da ćerku proda za 200.000 funti. Međutim, policija je odustala od tužbe zbog nedostatka dokaza.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin