Ana Ivanović igra rulet u Las Vegasu

Ana Ivanović igra rulet u Las Vegasu

Autor: | 09/03/2011

0

Srpska teniserka Ana Ivanović igraće na prestižnom turniru u Indijan Velsu a uoči žreba za prvo kolo turnira ona je trenirala sa Australijancem Lejtonom Hjuitom, dok je slobodno vreme koristila za upoznavanje Las Vegasa.
- Pre dolaska u Indijan Vels, oko deset dana sam trenirala u Las Vegasu, u okviru Adidas programa za razvoj igrača. Radila sam sa Darenom Kejhilom, a moj sparing partner i trener su bili sa mnom. Put je bio jako zabavan. Napravili smo raspored: jutarnji trening, onda ručak u lokalnoj prodavnici hrane, pa poslepodnevni trening ili teretana - nekada i oba. Jedna od najboljih stvari na terenu je bilo prebacivanje sa Lejtonom Hjuitom. Naravno, nisam propustila priliku da ga podsetim kako smo njega i Ališu Molik pobedili u Hopman Kupu! Mirno je to podneo - napisala je Ana na svom sajtu.
Srpska teniserka opisala je i gde se sve provodila po Las Vegasu, a iskoristila je priliku i da oproba sreću u kazinima. 
- Vegas nudi toliko zanimljivih aktivnosti, kao što su tematski park i mnoge predstave, a tu je naravno i kockanje. Malo sam igrala rulet! Sigurna sam da ću ponovo ići tamo -
priznala je Ana, prenose vestionline.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana ivanović