Mia Borisavljević ne ide bez zaštitnika: Plašim se za svoju bezbednost!

Mia Borisavljević ne ide bez zaštitnika: Plašim se za svoju bezbednost!

Autor: | 12/03/2011

0

Nedavni napad na Katarinu Ostojić Kaju u jednom beogradskom klubu nije iznenadio njenu koleginicu Miu Borisavljević. Ona priznaje da je imala slično, traumatično iskustvo pre nekoliko godina i da od tada ima zaštitnika koji je prati u stopu. Sasvim diskretno i nenametljivo brine o njenoj bezbednosti. Iako o njemu ne želi da priča, niti da njegovim prisustvom bilo kome bode oči, lepa Mia kaže da joj je on nasušna potreba. Nije da se nekoga plaši, ali sigurnija je kada je on uz nju.

- Godinu dana pre nego što sam se pojavila u javnosti imala sam traumatično iskustvo. Vraćala sam se kući posle ponoći i ispred lifta u zgradi u kojoj sam stanovala sačekala su me tri nasilnika. Dok su me dvojica držala, čupala za kosu i maltretirala, treći mi je oteo tašnu. Bilo je strašno, uplašila sam se kao nikad u životu, a taj incident nikada neću zaboraviti -
priznaje Mia. Na pitanje da li su napadači uhvaćeni, Mia kaže:
- Jesu, sreli smo se u policiji. Pitali su ih zašto su napali baš mene, a oni su odgovorili da sam bila upadljivo obučena, da su bili ubeđeni da u tašni imam mnogo novca. Uopšte nisam bila napadno obučena, niti sam svojim pojavom izazivala. Bila sam u bundi, pa im je to valjda skrenulo pažnju. Pratili su me od Ateljea 212 do zgrade u kojoj sam stanovala, nekoliko ulica dalje.
Pevačici događaj sa početka karijere nije bio jedini u nizu incidenata koji su joj se kansije dešavali...
- Svašta mi se dešavalo. Recimo, da ujutru zateknem automobil izgreban, sa izbušenim gumama ili razbijenim retrovizorom. Neko mi je dugo i redovno ostavljao preteće poruke koje nisam ni čitala. Ostavljali su mi isečke iz novina zadenute za brisače. Nekoliko puta sam morala da menjam mesto stanovanja kako bih se oslobodila svih tih ružnih stvari. Mi žene smo na udaru jer smo slabije. Još ako devojka nema momka, postaje laka meta za svakakve tipove, koji su spremni na sve. I sa komšijama sam imala muka. Ne želim ni da se sećam šta sam sve prošla.
Koliko je skupo danas imati telohranitelja?
- To ne znam jer nemam klasičnog telohranitelja. Imam zaštitnika, koji brine o mojoj fizičkoj bezbednosti. On je neko koga ne predstavljam javnosti i ko je uz mene vrlo diskretno. Nije to toliko skupo, bilo bi mnogo skuplje da ga nemam.
Da se razumemo, to nema veze s poslom kojim se bavim, niti je stvar imidža. Ne bih volela da skrećem pažnju vodeći sa sobom nabildovane tipove jer i to može da bude oblik izazivanja.
Izvor: vesti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin