Ana Nikolić se zaljubila u najboljeg druga!

Ana Nikolić se zaljubila u najboljeg druga!

Autor: | 14/03/2011

0


Nakon devet meseci samovanja pop pevačica Ana Nikolić ponovo je zaljubljena. Posle nekoliko promašenih veza atraktivna brineta na dobrom je putu da bude osvojena, ali ovoga puta o svojim tananim emocijama ne želi mnogo da detaljiše budući da, kako kaže, ne želi da pravi greške koje je činila u prethodnim romansama.
- Sreća je lepa samo dok se čeka... Zaljubljena sam i uživam u tom treperavom osećaju - kaže za Story lepa pevačica u kojoj je nežne emocije probudio njen blizak prijatelj.

- Reč je o mom dugogodišnjem prijatelju, ali smo oboje tek nedavno neposredno nakon Nove godine shvatili da se među nama rađa nešto više. Trenutno uživam u tom osećaju zaljubljenosti i smatram da smo najbitniju stavku za dobru vezu već prošli time što smo jedno drugom pre svega prijatelji i što smo tu jedno za drugo u svako doba dana i noći - otkriva Ana i priznaje da je njen partner znatno stariji od nje.
- Nikada nisam volela mlađe muškarce. Čak i oni moji bivši koji su bili malo stariji od mene nisu znali da se nose sa teretom moje slave, tako da je i sada kraj mene stariji muškarac. Ne želim ništa više od ovoga da konkretizujem jer ne bih da se ništa od te iluzije pokvari. Namerno kažem iluzija jer zaljubljenost je neka vrsta očaranosti i opčinjenog stanja. Uživam u svakodnevnom preživljavanju te bajke. Možda grešim i sanjam, ali s druge strane, moj život je u međuvremenu na svim poljima postao bajka - ističe Nikolićeva i objašnjava da daje sve od sebe da ne ponavlja greške koje je pravila sa prethodnim momcima.
- Trenutno uživam u pažnji i konačno sam mnogo toga naučila iz svojih grešaka. Prija mi to i pozvaću se na jedno nepisano pravilo koje kaže ponašaj se kao kraljica i svi će misliti da to i jesi - smeje se Ana i otkriva ko su joj najbolji savetodavci kada je reč o ljubavi.
- Poveravam se drugarici ili mami u zavisnosti od teme, ali na kraju uvek uradim nešto po sopstvenom nahođenju. Možda bi neke devojke rekle da je to mana, ali iako čak i sama to ponekad pomislim, smatram da je u devedeset odsto slučajeva to vrlina jer je najbolji pokazatelj koliko je moja ljubav čista i bez kalkulacije - tvrdi Nikolićeva koja je, kako kaže, mnogo propatila dok nije došla do faze da bude potpuno zadovoljna sobom.
- Mnogo sam truda uložila, bilo je previše suza, odricanja i neprospavanih noći i sve je to konačno došlo na naplatu. Kad tako kažem, ne mislim na finansijsku naplatu već na naplatu u statusu i karijeri - zaključuje lepa Paraćinka.
Izvor: Story.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana nikolić