Princ Vilijem se ženi u uniformi, Kejt misli da je to seksi!

Princ Vilijem se ženi u uniformi, Kejt misli da je to seksi!

Autor: | 31/03/2011

0

Najaktuelniji ljubavni par na planeti, princ Vilijama i Kejt Midlton, svega četiri nedelje dele od trenutka kada će se na svečanoj ceremoniji, 29. aprila, u Vestministerskoj opatiji obavezati na večnu ljubav. Čin njihovog venčanja teško da će biti intiman, budući da će mu prisustvovati 1.900 zvanica, koje će, baš kao i sav običan svet, želeti da vide kako izgleda mladi kraljevski par na svadbi veka.

Poznato je da će Vilijam na svečani dan obući svoju najbolju uniformu RAF-a, dok se željno iščekuje mladina venčanica, koja od objavljivanja veridbe izaziva mnogo spekulacija u medijima. Otkad je mladi par najavio veridbu, a zatim, nekoliko dana kasnije, objavio i datum venčanja, svetska javnost pomno prati svaki pokret Vilijama i Kejt, revnosno objavljujući sve detalje venčanja do kojih mogu da se dokopaju.
Dok se isprva ništa nije znalo o venčanici koju će nositi Kejt Midlton, kod mladoženje nije bilo nikakvih tajni jer će Vilijam svakako nositi svečanu uniformu kraljevske avijacije, za koju Kejt tvrdi da je „vrlo seksi”. Mnogi su spekulisali da bi Kejt mogla izabrati venčanicu svog omiljenog kreatora Bena de Lisija, ali kako on nije Britanac, kraljevska kuća ga nije ni uzela u obzir.
Iako su mnogi mislili da će se poznata britanska kreatorka Vivijen Vestvud latiti tog prestižnog zadatka, ona je sama izjavila da joj Kejt nije inspirativna. Zatim se u igri našao još jedna ostrvski dizajner Brus Oldfild, koji je dobro poznat u holivudskim krugovima, a oblačio je i pokojnu Ledi Di. Uprkos glasinama da će Burs Oldfeld dizajnirati Kejtinu venčanicu, s dvora su ubrzo stigle vesti da će priliku ipak dobiti neko od mladih dizajnera za koga će ovo biti promocija iz snova.
Početkom marta britanski mediji otkrili su da je najverovatnije čast da dizajnira venčanicu buduće princeze pripala Sari Barton, kreativnoj direktorki prerano preminulog kreatora Aleksandra Mekvina, među čijim klijentima je čak i supruga američkog predsednika Baraka Obame, Mišel Obama.
Što se tiče detalja, Filip Trejsi će svim damama iz kraljevske porodice napraviti šešire, uključujući i onaj koji će nositi mlada. Kad su u pitanju cipele koje će Kejt nositi na venčanju, u igri su bili mnogi poznati dizajneri, a među njima i Kristijan Labutin i Manolo Blanik ali, kao i za sve ostalo, kraljevska porodica će i za cipele angažovati domaćeg dizajnera. Najverovatnije je da će mladine cipele kreirati dizajnerka po imenu Aruna Set.
Izvor: Blic

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin