Raskid veridbe: Ljubinka - Buba Dobrosavljev

Raskid veridbe: Ljubinka - Buba Dobrosavljev

Autor: | 02/04/2011

0

Voditeljka emisije „Zvezde Granda“ Ljubinka Buba Dobrosavljev zahvaljujući ovom angažmanu stekla je veliku popularnost u kojoj uživa, ali je na emotivnom polju doživela krah. Jedno od najlepših televizijskih lica, prošlog leta je sa televizije „Studio B“ prešla u najveću produkciju na Balkanu, raskinula je veridbu jer njen bivši izabranik nije mogao da se nosi sa Bubinom novostečenom popularnošću, interesovanjem medija za nju, ali i njihovim zajedničkim životom. Odluku da se posle pet godina veze, koja je bila na korak od krunisanja brakom, rastanu doneli su zajedno jer su shvatili da sa preprekom koja im se nametnula ne mogu da se izbore.

- Ovaj angažman koji traje već šest meseci doneo mi je veliku promenu u životu. Imam više slobodnog vremena za sebe, ali je sve to uticalo i na moj emotivni život. Desio mi se raskid. Moj bivši verenik se ne bavi javnim poslom i nije želeo da se pojavljuje u medijima. Bio je i protiv toga da se u javnosti pominje njegovo ime. Razumela sam tu njegovu želju i poštovala sam je. Naša veza se nije završila samo zbog mog posla, već su tu postojali i drugi problemi, ali je promena na mom profesionalnom polju bila kap koja je prelila čašu. Bilo mi je teško kada smo raskinuli, jer smo se tokom tih pet godina vezali jedno za drugo - iskrena je Buba.
Voditeljka je već dva meseca sama i još se nije pojavio muškarac koji bi mogao da osvoji njeno srce. Volela bi da se ponovo zaljubi, ali priznaje da nema udvarače.
- Postoje neke osobe iz Novog Sada koje se kod moje sestre raspituju za mene, ali to nije ništa konkretno. Volela bih da mi se dogodi nova ljubav, ali sam obazriva. O pomirenju sa bivšim dečkom ne razmišljam, jer u to ne verujem. Želela bih da pronađem srodnu dušu. Za mene je idealan muškarac onaj koji ima slična interesovanja kao i ja, da se razumemo na duhovnom i intelektualnom planu, da me podržava u poslu kojim se bavim, da me iskreno voli i da bude siguran u sebe - kaže voditeljka.
Iako je na njenoj levoj ruci izvesno vreme stajao verenički prsten, Ljubinka priznaje da se plaši braka. Odrasla je u porodici razvedenih roditelja i s tim u vezi je vrlo obazriva.
- Nisam od onih devojaka koje bi se udale pošto-poto. To mi nikada nije bio prioritet. Moj veliki problem je taj što se plašim braka. Dete sam razvedenih roditelja i upravo zbog toga težim savršenstvu, ali sam svesna da ne postoji. U detinjstvu sam mnogo patila zbog lošeg braka mojih roditelja i ne bih volela da se to dogodi i mojoj deci - iskrena je Buba.
Dok ne nađe novu ljubav, voditeljka najviše vremena provodi u Novom Sadu kod sestre koja je pre tri i po meseca rodila sina Đorđa. Prinovu je Buba prihvatila kao svoje dete i sestri u svemu pomaže.
- Dok sam sa bebom, pomišljam kako bi bilo lepo da se i ja ostvarim kao majka. Ipak, to se još neće dogoditi. Za sada sam ponosna tetka, a sestrin sin Đorđe je nešto najlepše što mi se dogodilo u životu - kaže na kraju Buba.

Sandra A. Rilak

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti