Robert Prosinečki: Kćerke ga prvi put posetile u Beogradu

Robert Prosinečki: Kćerke ga prvi put posetile u Beogradu

Autor: | 09/04/2011

0

Bivšeg jugoslovenskog reprezentativca i aktuelnog trenera Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ Roberta Prosinečkog nedavno su u Beogradu postile kćerke, desetogodišnja Leonarda i četiri godine mlađa Roberta. Bivši sportista, njegova supruga Vlatka i dve mezimice uživali su u vremenu koje su proveli zajedno, posećujući neke od najpoznatijih beogradskih restorana.
- Kćerke su me nedavno posetile prvi put, dok mi je supruga Vlatka u Beograd dolazila već tri puta. Tom prilikom prisustvovala je utakmicama „Crvene zvezde“. Porodica mi mnogo nedostaje. Jedva čekam da se mojim kćerkama završi školska godina kako bi mogle da se za stalno presele u Beograd, gde će nastaviti školovanje - rekao je za magazin „Hello!“ Robert Prosinečki.
Medijske spekulacije hrvatske štampe, koja je pisala da je njegova starija kćerka Leonarda u školi imala probleme zbog njegovog angažmana u „Crvenoj zvezdi“, Robert je kategorički demantovao.
- To su čiste gluposti. Ničega od toga nije bilo i s tim u vezi nisam davao nikakve izjave koje mi pojedini mediji pripisuju - ljubazno je odgovorio trener „Crvene zvezde“ Robert Prosinečki.

Piše: Jelena Popović

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti