Željko Mitrović: Počinjem sa otpuštanjima, ali i dovođenjem novih lica!

Željko Mitrović: Počinjem sa otpuštanjima, ali i dovođenjem novih lica!

Autor: | 09/04/2011

0

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović nakon višemesečneg lečenja u Nemačkoj vratio se u Srbiju i već na prvom kolegijumu sa saradnicima najavio novu programsku šemu i otpuštanje radnika
Kako saznajemo, ovaj televizijski mag radi više nego ranije, a rezultati novih ideja spremni su za proleće.
- Uskoro krećemo sa novom programskom šemom, biće velikih iznenađenja za gledaoce i to će sigurno biti program koji će oni voleti. U toku je i reorganizacija radnog kolektiva, Željko počinje sa otpuštanjima, ali će isto tako biti i zapošljavanja novih ljudi - potvrdila je za Press Tanja Vojtehovski, portparol TV Pinka.
Ona kaže da je prvi kolegijum koji je Željko održao sa upravnim odborom televizije bio izuzetno radan, nakon čega su otputovali za Kan, gde se održao Sajam medija.
- Tu smo pregovarali o novim programskim sadržajima i formatima i, naravno, vratili se vrlo zadovoljni. Željko je u punoj formi i što se tiče posla ništa se nije promenilo, jer od kada se vratio, radi po ceo dan - kaže Tanja, i dodaje da se period njegovog lečenja nije osetio u upravljanju kompanijom jer je Mitrović sve vreme učestvovao u donošenju odluka.
- Njegov povratak, pre svega, prija jer Željko nije ni odsustvovao od posla onoliko koliko je fizički bio odsutan. Razlika je što ga sad ne gledamo preko Skajpa već uživo. U svakom slučaju, naravno da je udobnije kada se vratio, ali je on sve vreme odsustva bio u kontaktu sa svojim saradnicima, menadžerima i dobio je izveštaje o svemu. Poznato je da je rijaliti „Dvor" njegova ideja, a realizovan je za vreme njegovog odsustva - ističe Vojtehovska.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin