Tatjana Vojtehovski: Ne prelazim na drugu televiziju

Tatjana Vojtehovski: Ne prelazim na drugu televiziju

Autor: | 29/09/2011

0

Popularna voditeljka i predstavnik za medije Televizije „Pink” Tatjana Vojtehovski koja nakon skoro decenije rada napušta „Pink Media Group”, odlučila da započne privatan biznis .
- Željko Mitrović i ja smo dugogodišnji prijatelji i razišli smo se kao takvi. Nije bilo nikakve svađe među nama. Ja sam jednostavno odlučila da krenem u privatne vode i da se ubuduće bavim poslom portparola u okviru svoje agencije “Vojtehovski comunications” koju otvaram ovih dana. Biće to agencija za PR usluge najvišeg nivoa, gde ćemo pružati medijske usluge klijentima u čitavom regionu od Slovenije, preko Hrvatske, do Srbije. Ja sam tokom svih ovih godina napravila brojne jake kontakte i sigurna sam da ću vrlo brzo imati najmanje desetak jakih klijenata - priča Vojtehovski za “Blic”.
Emisija “Trenutak istine” bila je jedna od stožernih formata koji su pravili visoku gledanost “Pinka”, a Tanja će do kraja godine ostati voditeljka ovog popularnog kviza.
- Dogovorili smo se da radim “Trenutak istine” do Nove godine, a potom će to raditi neki drugi voditelj. Moram da kažem da razlozi mog prekida saradnje sa “Pinkom” nisu novčane prirode. Sa Željkom sam se više mimoišla u pitanju vizije budućnosti nekih emisija na “Pinku”. Naravno, na Željku je da donosi odluke. Ova sezona je krenula fantastično i rejtinzi dovoljno govore, tako da nisam dala otkaz ni zbog lošeg poslovanja. Nisam imala ni neku konkretnu ponudu da pređem u drugu medijsku kuću. Kod Tijanića svakako ne bih išla, a s “Prve” i B92 nisu sa mnom kontaktirali. U svakom slučaju, želim da prvo završim sa starim obavezama i da se dobro provedem na žurki na kojoj je zvezda večeri Bob Sinkler. Potom će polako sve doći na svoje mesto. Željko je bio fer prema meni i rekao je da su vrata “Pinka” za mene uvek otvorena. Moguće je da ćemo ubuduće sarađivati preko moje nove agencije - objasnila je Vojtehovski.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti