Dino Merlin najavio koncert u Beogradu

Dino Merlin najavio koncert u Beogradu

19/04/2011

0

Poznati pevač i ovogodišnji predstavnik Bosne i Hercegovine na Pesmi evrovizije Dino Merlin čvrsto je odlučio da pogazi svoju reč i nakon dvadeset godina stane pred beogradsku publiku u oktobru ove godine. Naime, on je u intervjuu za emisiju „ Ekskluziv" poručio da muzika i publika ne treba da ispaštaju zbog nesrećnih okolnosti.
- Uzbuđen sam zbog koncerta koji ću održati nakon toliko vremena u Beogradu i što ću obići sve drage ljude i prijatelje koji sa nestrpljenjem očekuju moj dolazak. Mislim da sve što je bilo loše treba ostaviti iza nas jer muzika i publika pobeđuju svako zlo - istakao je pevač koji je otkrio i da mu godi što je njegova kompozicija među favoritima u Diseldorfu.
- Volim stvari onakve kakve jesu. Želim da budem ono što jesam - favorit sam u Diseldorfu, to je činjenica. To nisu nerealna očekivanja. Zna da će nekima biti otežavajuća okolnost to što će izaći pred 35 ili 40 hiljada ljudi, što će znati da ih gleda cela Evropa, ali ja sam na to navikao. U tim se situacijama osećam kao žaba u vodi - kazao je Merlin.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin