Dino Merlin doputovao u Beograd

Dino Merlin doputovao u Beograd

Autor: | 03/11/2011

0

Posle dvadeset godina, Dino Merlin došao je danas u Beograd da vidi kako protiču pripreme za koncerte u Areni 25. 26. i 27. novembra i da snimi emisiju “Veče sa Ivanom Ivanovićem”. Asim Kraljić, menadžer popularnog pevača, rekao je po ulasku u Srbiju da se Dino i on ne osećaju ugroženo u Beogradu i da je priča o pretnjama “naduvana”.
- Često sam u Beogradu i redovno srećem ljude koji sve najbolje govore o Dinu i jedva čekaju koncerte. Tri rasprodate “Arene” najbolje govore o tome da li je neko voljen ili nije - rekao je Kraljić.
U intervjuu koji je nedavno dao “Blicu” Dino je potvrdio da se ne plaši:
- U životu sam naučio da se bojim samo Boga. Nije me strah jer nisam nikome želeo zlo, nisam ga ni učinio, a svako veče ću imati preko 18.000 čuvara koji će se brinuti da mi se ništa ne dogodi.
Pre Dinovog dolaska na televiziju “Prva” oko 17 sati, u okruženju ove medijske kuće sve je izgledalo kao i svakog drugog dana, osim što se ispred zgrade nalazio veliki broj medijskih ekipa. Policije nije bilo, a ni nacionalističkih grupa koje su najavljivale razne oblike nasilja čim Dino pređe granicu.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin