Kejti Holms se nagodila sa magazinom „Star“

Kejti Holms se nagodila sa magazinom „Star“

01/05/2011

0

Američka glumica Kejti Holms postigla je vansudsku nagodbu sa izdavačima magazina "Star" koji je objavio tekst koji sugeriše da je ona narkomanka. Magazin je objavio izvinjenje na naslovnoj strani i unutar izdanja, u kojem navodi da „nije planirao da sugeriše da je Kejti Holms zavisnica od droge niti da se leči od zavisnosti".
- U nedavnom izdanju "Stara", objavili smo naslove o Kejti Holms koji bi se mogli protumačiti tako da je zavisna od droge. "Star" se izvinjava gospođi Holms zbog nesporazuma i izdvojiće novac u dobrotvorne svrhe u njeno ime zbog štete koju joj je naneo - piše u izvinjenju.
Glumičina predstavnica za štampu Ina Treciokas kazala je da je izdavač „Amerikan medija" izdvojio pozamašnu sumu za fondaciju „Dizi fit" koja siromašnu decu uči plesu. Finansijski detalji nagodbe nisu poznati. Glumica je u tužbi tražila više od 50 miliona dolara odštete.
Supruga Toma Kruza tužbu je podnela prošlog meseca, a magazin se u to vreme držao svoje priče i izneo očekivanje da će tužba biti odbačena. Tridesetdvogodišnja glumica izjavila je da prihvata izvinjenje i izrazila zadovoljstvo zbog okončanja slučaja.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin