Tom Kruz i Kejti Holms žele da se nagode

Tom Kruz i Kejti Holms žele da se nagode

Autor: | 09/07/2012

0

Holivudski par Tom Kruz i  Kejti Holms navodno će se privatno nagoditi oko razvoda jer zvezda filmova "Nemoguća misija" želi da čitav slučaj bude rešen daleko od očiju javnosti, prenose američki mediji.
Sajt koji prate poznate ličnosti TMZ citirajući neimenovani izvor prenosi da advokati Holmsove (33) i Kruza (50) pregovaraju o posetama, alimentaciji za šestogodišnju Suri, kao i podeli imovine i da se sve to dešava van suda.
Magazin ''Pipl'' ima slične navode i prenosi da bivši suružnici žele da probaju čitavi stvar da reše van suda. Izvor blizak paru otkrio je da će Holmsova i Kruz pronaći rešenje koje će zadovoljiti obe strane.
Advokati Kruza i Holmsove nisu bili dostupni juče za odgovor, ali je Holmsova uslikana dan ranije kako ulazi u kancelariju svog advokata u Njujorku.
Ona je podnela papire za razvod braka krajem juna navodeći nepremostive razlike.
Prema rečima njenih advokata, Holmsova je zatražila da sama bude Surin staratelj, a prema spekulacijama u medijima ona želi da odgaja kćerku van Sajentološke crkve čiji je Kruz jedan od najistaknutijih članova.
Kruzov advokat je rekao da glumac želi da razvod ostane u privatnosti.
Kruz i Holmsova su se venčali 2006. godine i od tada su konstantno u medijskoj pažnji. Podnošenjem papira za razvod šokirali su njihove fanove zato što su delovali kao skladan par.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin