Karla Bruni Sarkozi neslužbeno potvrdila da je trudna

Karla Bruni Sarkozi neslužbeno potvrdila da je trudna

Autor: | 03/05/2011

0

Nakon što su se svi svetski mediji raspisali o trudnoći prve dame Francuske 43-godišnja Karla Bruni Sarkozi pristala je na intervju, ali ne na onaj koji će napraviti novinari već čitaoci novina.
Naime, Karla je u rezidenciju na kafu i prijatan razgovor pozvala šest čitalaca novina "Le Parisien" koji su prvu damu mogli da pitaju ono što mnogi već danima neuspešno pokušavaju.

Naravno, prvo pitanje znatiželjnog čitaoca bilo je: Da li čekate dete? Na šta je Karla diplomatski odgovorila:
- Na pitanja o trudnoći ne mogu da odgovorim, moja su usta zaključana da bi nekog zaštitila. Znate, moj suprug vodi ovu zemlju i većinom priča samo o svom poslu. Opsednut je njime. Na moju nesreću, i sreću svih ostalih. Inače sam vrlo pričljiva, ali sada moram da budem suzdržana. Nemojte pomisliti da je u pitanju moja arogancija ili želja da budem tajanstvena ili da zaštitim svoju privatnost - izjavila je Karla.
Jedan od čitalaca na kraju je zaključio kako je Karla sigurno trudna, što se itekako moglo videti po trudničkom stomaku koji se nazirao ispod haljine.


- Sakrivala ga je svaki put kad bi se fotograf približio. Kad smo isključili diktafone neslužbeno nam je potvrdila da je trudna - rekao je on.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin