Mondensko letovalište Kemer za odmor iz snova!

Mondensko letovalište Kemer za odmor iz snova!

17/05/2011

0

Leto se uveliko približilo i počela je sezona putovanja, a pravo je vreme da i Vi razmislite o ovogodišnjem odmoru!
Agencija Big Blue je svojim putnicima i ove sezone pripremila vrlo zanimljivu ponudu iz koje se izdvaja Kemer, mondensko letovalište u Turskoj.
Na obalama Sredozemnog mora, na oko 40 km od Antalije, nalazi se Kemer koji ima tipičnu mediteransku klimu, sa velikim brojem dana bez padavina i veoma toplim i čistim morem. Na kraju kemerske rivijere na oko 14 km udaljenosti nalazi se Tekirova veoma bogata zelenilom sa prelepim uređenim plažama. Ova oblast dom je najsofisticiranijeg hotela regije - "Amara Dolce Vita".
Pored nesvakidašnjeg spoja netaknute prirode i luksuzne udobnosti hotela, svim gostima je na raspolaganji i vrhunska usluga ravna evropskim dvorovima. Za ovakvo zadovoljstvo više nemorate izdvajati bogatsvo, cene aranžmana sa uračunatim avio prevozom su od 944 eura po odrasloj osobi, deca do 7 godina starosti letuju gratis, dok za decu do 13 godina starosti se plaća umanjena cena aranžmana od 570 eura.
Na svoj odmor iz snova Big Blue će Vas odvesti avionima Pegasus Airlines-a. Putnici će moći da uživaju u punom keteringu sa obrocima i hladnim i toplim napicima u avionima tipa Boeing 737-800.

Vi znate gde, mi znamo kako!

 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin