Big Blue: Savršen odmor u Turskoj!

Big Blue: Savršen odmor u Turskoj!

Autor: | 18/05/2011

0

Ako ste želeili odmor u kom će te uživati, imati udobnost i luksuz hotela, uslugu na vrhunskom nivou, onda izaberite bilo koji hotel iz naše ponude i sigurno će sve vaše želje biti ispunjene. Ali ako želite da sva vaša čula uživaju da se družite po čitav dan sa vašim sputnicima, ako vam je zabava na prvom mestu, a opet potreban vam je mir, u hladu mediteranskog rastinja, onda za Vas imamo nesto sasvim novo, lanac hotela GURAL ALIBEY.


Turska je poznata po tradicionalnoj kuhinji i folkloru, Kemer po prirodnim lepotama, oblast Tekirova po prelepim plažama i novosgradjenom hotelu Gural Premier Tekirova. U tradicionalnom turskom stilu sa samo 395 soba na 180000m² površine, u prelepom prirodnom ambientu sija pet sjanih zvezda ovog luksuznog hotela. Predstavljati sofisticiranu uslugu, evropski servis, gastronomske veštine i gostoljubivo osoblje je nepotrebno, jer svaki sgment je uradjen sa puno ljubavi i posvećenosti gostima. Ali predstaviti aqua park ovog velelepnog zdanja svakako je neophodno.


Na 22000m² su Vam na raspolaganju: tunel tobogani, vodeni tobogani, kamikaze, ultra brzi tobogani, crna rupa, rafting tobogani, porodicni rafting, svemirski brod, leteci brod, multi tobogani, vodena cev i više individualnih tobogana. Za decu je posebo uredjen deo koji nudi, dečije bazene, bazena sa Piratskim brodom, i figurama koje dočaravaju morski svet, takodje bazen za masažu, djakuzi ili bazen sa veštačkom kišom pružiće sjajnu zabavu svim posetiocima.
Na kraju dana možete degustirati čarolije jdenog od al-carte restorana ili uživati na jednom od 8 barova. Velnes i spa centar su samo deo ponude ovog veličanstvenog hotela.
Ovo zadovoljstvo sa uslugom UAI u junu mesece iznosi od 1008.00eur po osobi sa uračunatim avio prevozom. Usluga ultra all inclusive.
Big Blue
je slušajući vaše želje, izašao u susret i putnicima koji svoj odmor planiraju u Golferskom raju a opet u hotelu ranga Gural Alibey Premier. Samo za vas Club Gural Premier širom otvara vrata.
Ovaj mali raj nalazi se na 40km od Antalije, na prelepoj peščanoj plaži, oivičen uredjenim zelenilom. Hotel se prostire na površini od 130000m². Ova impozantna veličina rezervisana je za 315 soba, 5 barova, velnes i spa centar. Za aqua park rezervisano je 15000m², gde se nalaze 5 bazena, 8 tobogana (kamikaze, vodeni tobogani, rafting, crna rupa, spejsbol, multitobogan i 2 tvistera), 10 tobogana razllicitih tipova,namenjen za odrasle i decu kao i poseban program za bebe. U okviru aqua parka postoji i poseban deo za decu sa različitim predstavama morskog sveta.
Različiti sportski tereni sa posebnim akcentom na teniskim terenima na kojima se odrzavaju i prvenstva, kao i ponuda sportova na vodi su dodatni deo ponude Gural hotela u Beleku.
Cena za ovakav aranžman u junu mesecu iznosi od 764eur po odrasloj osobi sa uracunatim avio prevozom, a deca do 7 godina borave u hotelu GRATIS. Usluga ultra all inclusive.
Ako vas cilj nije samo odmor, nego i poseta kulturno-istorijskim znamenitostima, onda je predlog Big Blue agencije grad Side i naravno hotel sa ponudom kakva se ne odbija. Club Alibey Side. Kao i svoja dva predhodnika i ovaj hotel svojim aqua parkom prednjači u sadržajima i raznovrsnosti. Uklopljen u prirodni ambijent, nenarušavajući ravnotežu onoga sto je priroda stvorila, Gural svojim gostima nudi komoditet i oscećaj privatnostia u tradicionalnom turskom ambientu po poslednjim svetskim standardima. Cena za ovakav aranzman kreće se od 983eur po odrasloj osobi sa uracunatim avio prevozom. Usluga all inclusive.
Big Blue Group sa svojim stručnim timom brinuće o svakom segmentu vašeg odmora. Čarter kompanija Pegasus Airlines sa visokoprofesionalnim osobljem i punim keteringom do Antalije prevoziće Vas avionima tipa Boeing 737-800.
Po dolasku na anatlijski aerodrom sačekaće Vas profesionalna ekipa naših vodiča-predstavnika. Transfer i ostatak organizacije prepustite osoblju koje zna šta treba da radi.

Budite spokojni - U sigurnim ste rukama!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još