Zdravko Čolić: U susret muzičkom spektaklu

Zdravko Čolić: U susret muzičkom spektaklu

Autor: | 24/05/2011

0

Ulaznice za veliki koncert balkanske pevačke legende na beogradskom Ušću, koji će verovatno biti i najveći u bogatoj karijeri Zdravka Čolića, u prodaji će se naći od 25. maja. Pored toga što će se prodavati na svim uobičajenim biletarnicama i prodajnim mestima, moći će da se kupe u svim poslovnicama „Rajfajzen banke“ i „Uniqa osiguranja“ na teritoriji cele Srbije. Menadžerski tim zvezde pobrinuo se na taj način da ulaznice za spektakularni koncert najveće pop zvezde budu dostupne ljudima iz unutrašnjosti. Od 20. maja počeće i akcija sa kuponima uz koje se dobijaju popusti u „Rajfajzen“ bankama i poslovnicama „Uniqa osiguranja“. Karte će koštati hiljadu dinara za parter, dvesta dinara biće skuplje ulaznice za fan-pit, a VIP karte za tribine koštaće tri hiljade dinara.
Zdravko Čolić je 21. maja nastupio u Luksemburgu, gde je poslednji put pevao 1973, kada je bio predstavnik Jugoslavije na „Evroviziji“ pevao pesmu „Gori vatra“ Kemala Montena.
Posle toga, menadžerski tim poznatog Sarajlije najavljuje putovanje pevača i njegovog benda na Palić ili na Zlatibor, gde će imati petnaestodnevne pripreme pred koncert. Budući da je pred prošli veliki koncert imao pripreme na Paliću, moguće je da će i ovog puta baš tamo otići. Gde god da odu na pripreme, ekipa će uz druženje uvežbati repertoar za spektakl na Ušću 25. juna, koji će biti jedan od najvećih koncerata u regionu, jer se očekuje veliki broj posetilaca iz svih republika nekadašnje države.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti