Promocija knjige Ivane Stanković "Bez daha"

Promocija knjige Ivane Stanković "Bez daha"

Autor: | 24/05/2011

0

Na sinoćnjoj promociji autobiografske knjige Ivane Stanković “Bez daha” u SKC-u, umalo je i sama književnica ostala “bez daha”! Kako je priznala sinoć, na nagovor svoje prijateljice Isidore Bjelice, odlučila je da ne čeka penziju i da detelje iz svoje "životne škole" objavi odmah.
- Ubeđivala sam je duže vreme da objavi autobiografiju, jer nema šta da čeka! Ona će dugo da traje, a iza sebe ima svetsko iskustvo koje je dovoljno za jednu takvu knjigu - otkrila je Isidora Bjelica.
- U knjizi se nalazi moj put koji sam prešla za prošlih 20 godina. Volela bih da knjigu pročitaju sve one devojke koje žele da se bave manekenstvom kao i njihovi roditelji! Knjiga demistifikuje mnoge tajne i predrasude koje se u Srbiji vežu za ovo zanimanje - izjavila je Ivana Stanković za portal svet.rs.


Na promociji su se pojavili Suzana Perić, Maja Marijana, Milica Milša, Minja Miletić, Nenad Radujević, dok je pravo iznenađenje bio dolazak Dragane Mirković. U tom trenutku, Ivana je skočila sa stolice i počela da grli Draganu kazavši joj kako su je pesme “lučeta iz Kasidola” održale kada joj je bilo najteže, a posebno u trenucima kada je bila na korak od toga da se vrati kući u Srbiju.
- Ni sekundu nisam razmišljala da li da dođem! Čim su rekli da Ivana ima promociju knjige kao iz topa sam rekla: 'Dolazim!'. Veoma mi imponuje to što sam njena omiljena pevačica, jer je Ivana naš pravi brend - kazala je Dragana Mirković za portal svet.rs.
Međutim, ovo nije bio kraj iznenađenjima! Ubrzo je stigao i Nedeljko Bajić Baja, takođe jedan od Ivaninih omiljenih pevača, nakon čega nije skrivala suze od fotoreportera.
- Hvala vam svima što ste mi ulepšali veče. Htela sam da ovo bude obična promocija knjige, ali vi ste učinili da se večeras osećam kao da proslavljam svoju najbolju reviju - zaključila je Stankovićeva.

Izvor i foto: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin