Ivana Stanković: Promocija knjige u Novom Sadu

Ivana Stanković: Promocija knjige u Novom Sadu

Autor: | 26/05/2011

0

Ivana Stanković, top model i voditeljka "Prvog sprskog top modela by Ivana Stanković" koji se emituje na TV Prva i odnedavno pisac, potpisivala je 25. maja svoju prvu knjigu "Bez daha" u knjižari "Delfi" u centru Novog Sada. Uprkos velikom nevremenu koje je juče zahvatilo prestonicu Vojvodine, došlo je više od pedeset Ivaninih obožavateljki. Zaposleni u knjižari kažu da ne pamte da je izuzev Tonija Parsonsa nečije gostovanje izazvalo toliku pažnju kao Ivanino. Devojke i devojčice su strpljivo čekale da se fotografišu sa svojom omiljenom manekenkom, a Ivana je za svakog imala koristan savet kako opstati u svetu mode. Pored ekipe TV Delta i TV Vojvodina, kao i Aleksandra Filipovića, koji su pratili promociju, Ivani su posebnu čast učinile svojim dolaskom devojke koje su učestvovale u "Prvom srpskom top modelu by Ivana Stanković" - Kristina, Nera i Milica. Ivana se posle potpisivanja rado fotografisala sa prolaznicima, ali i na pitanje jednog momka:
- Ivana, da li imam šanse da postanem model - uz osmeh konstatovala da ne bi bilo loše da se osmisli "Prvi srpski muški top model".
Pravo iznenađenje priredili su joj i prijatelji iz sela Skakavac u Bosni, koje nije videla dugi niz godina. Ivana je, inače, u tom selu u Bosni provela najlepše dane svog detinjstva, o kojima je pisala u knjizi. Stankovićeva, kojoj je "Bez daha" prvo delo, uskoro nastavlja da gostuje u gradovima širom Srbije, gde će promovisati knjigu kojom obeležava dvadeset godina bavljenja manekenstvom. Najverovatnije će tokom juna posetiti i Bjeljinu, kao i neki od crnogorskih gradova.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti