Trudna Tori Speling doživela saobraćajnu nezgodu

Trudna Tori Speling doživela saobraćajnu nezgodu

Autor: | 14/06/2011

0


Američka glumica Tori Speling, koja čeka treće dete, doživela je saobraćajnu nesreću kada je htela da izbegne paparaca, preneo je "People" magazin. Glumica je svoju decu, četvorogodišnjeg Liama i dvogodišnju Stelu, vozila u školu kada se nesreća dogodila. Ćerka čuvenog Arona Spelinga na svom profilu na društvenoj mreži Tviter objasnila je kako se nezgoda dogodila:
- Paparaco me je jurio dok sam vozila decu do škole. Pokušavala sam ga izbegnem pa sam se prilično gadno sudarila - srušila sam zid školskog dvorišta. A on me i dalje pokušavao da me slika. Deset mama, koje su se tamo zatekle počelo je da ga juri. Do kad će ovakve stvari da se dešavaju? Dok neko zbog paparaca ne pogine?


Odmah nakon nezgode, zbog koje je još u šoku, tridesetosmogodišnja Tori požurila je na pregled kako bi se uverila da je s bebom sve u redu.
Plavokosa glumica koja se proslavila ulogom Done Martin u tinejdžerskoj sapunici "Beverli Hils" sa suprugom Dinom Mekdermotom nedavno je objavila da je trudna i da uskoro očekuje rođenje svog trećeg deteta.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin